Ücretsiz Bokor Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve baba34_foo tarafından 13 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. baba34_foo

baba34_foo User

her ay iyice alışkanlık haline getirdinizi bu hareketi, millet kimseye birşey çıkmasın diye 50 gemi açıp atıyor bu yüzden biz bokor atmıyoruz gemimizde stok nimet bitiyor artık vermeyin şunu bedavaya

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konu raporlarımıza eklenecektir.

Saygılarımla.

3. Bence iyi her ay verseler keşge bizde özel karaborsadan alırız nimetleri zaten taşları neki 21 22 taş veriyor gemiler toplar desen zaten paket çekiyoz onun için farketmiyo benim için 2 tane bokor atar beklerim özel karaborsayı kolay gelsin..

4. Gecen ay verdiler mi her ay veriliyor mu ve kodu nerden bulcaz

5. Bence de verilmesin. Verilmesin ki maksimum vazelin kullanma seviyesine ulaşsınlar.

6. Ben yinede verilme taraftariyim.zaten 100 tane bokor 150 tl olmuş oyuncu sırf nimet için atiyor ben ise küçük paketi çekip özel karaborsadan nimetleri çekiyorum bokordan çıkması şans işi ancak özel karaborsa kesin alıyon nimeti hiç olmazsa bokor atiyoz daha önce 100 bokor attım hiç bir şey gelmedi yıllarca az da olsa attım hiç tasarım alamadım hoş şimdi 2 tane atıyom gene bişey çıkmiyo:)) ama özel karaborsa kesin nimet:)) ayrıca 170 tl ye 50 tane top daha ne olsun bence en mantiklisi özel karaborsa kolay gelsin:))

7. Bucalı_35

Bucalı_35 User

Bencede dogru yıllarca attık ne verdiki bende alamadım tasarım özel karaborsa en mantıklısı 2 tane verilsin onuda esirgemesinler :D

8. Aynen yıllarca attık bi oyuncu bu kadar şanssızmı olur belki 8 aydır hiç birşey çıkmadı bokordan ancak özel karaborsa en küçük paketi çek açılıyor ve nimetlerin hepsi var 3 seviye komutan dahil bence bokor çok önemli değil en iyisi özel karaborsa tavsiyem bokora verceniz parayı bence özel karaborsayı açacak paketlere verin sadece tavsiye kolay gelsin...

9. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

ben geçen ay bokor tasarımını aldım tamemen şans isi

10. yıllarca attım daha ben tasarım alamadım umarım tlihim değişir bu ay bana çıkar :) hayırlısı diyelim:)

11. 2 bokoru atamayacak adam bu oyunu oynamasın kardeşim beleş bedava hediye bokora hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

12. Ne alaka ya ne güzel bir etkinlik işte sizd ehiç birşeyi beğenmiyorsunuz biriniz 30 tane hesap açıp öyle yapıyor diye hepiniz onun arkasından gidiyorsunuz sizin gibi fitne fesat düşünen adamlar yüzünden mum hız taşı muhabbetleri var, son olarak bu şans işi şansına güvenen atsın

**kartalgöz** bunu beğendi.
  13. Kardeşim özel karaborsayla bokorun ne alakası var. Sırf nimet için atıldığını nerden çıkardın, acı verici için atıyor millet. Kesinlikle verilmemeli, Şans işi doğru ama şöyle bir durum var örnek veriyorum hediye kod verilmeden önce havuzda 100 kişi varsa hediye koddan sonra oluyor 1000 kişi. Farzedelim 30 bokor attım, o 1000 kişiden 30 unda ben olabilirim ama gelde tasarım ve acı verici topun çıkmasını bekle. Saçmalık ben para veriyorum. Arkadaşlar 2 bokora şansıyla çıkarıyor. O 2 bokora para verse içim yanmaz ama yok.. Umarım anlatabilmişimdir. İyi oyunlar..

14. sen neyin kafasını yaşıyorsun adamlar chat hesaplarına bile bokor kodunu kullanıyor binlerce hesap açılıyor böyle saçma bir uygulama olamaz madem insanlara iyilik yapacak seafight yönetimi 5 level ve üstüne bu 2 hediye bokoru kullandır bari 100 liralık bokor atıyorsun hiçbirşey çıkmıyor adamın chat hesabına tasarım çıkıyor milletle alayın bu kadarı olur

☆Karayel™☆ bunu beğendi.
  15. Acı verici yi millet top çoğaltma ile fullemiş nerdeyse oyuna girde bak 150k seri atıyor balyoz değil yani seri atan oyuna bak heryer bot kaynıyo yönetim uyuyo resmen bottakileri süresiz banlasan hile yaparak top çoğaltanları bi banlasan 100 de 80 gemi kapanır keşge kapansa bizde rahat rahat oynarız umarım yönetim gereğini yapar yoksa bu bu şekilde gitmez kolay gelsin..

16. Tamam da bunun bokorla alakasını kuramadım ben güzel kardeşim :) Anlatmak istediğimi anladın sen zaten. Eyvallah sanada kolay gelsin :D

17. Kesinlikle katılıyorum.

18. yok sorun sadece bokor değil yani bende olsam 10 lv altına bokor kodu vermem ancak etkinlikte botlardan alamıyozki gemileri bide top çoğaltmışlar 150 seri atıyo .sonra tek sorun bokor diye bakıyoz.oyun artık bottan geçilmez olmuş oyuncu değil bot oynuyor sabaha kadar gemiyi resmen ve herkezin dediği şu bu kadar gemiyi kapatamaz yönetim diyor bu mümkünmü bende inanmıyorum kapatamaz.çünkü çoğu paralı oyuncu yani parayı ver istersen 7/24 botta gezsin mantık bu neyse kolay gelsin...