Ucurum Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kley2004[S™]2 tarafından 31 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok merak ediyorum bu ucum haritasını kim yaptı? girip oynadı mı? oynadıysa nasıl oynadı? taşlarım full 25 milletler bekcisi seviye 3 zırh plakam var süper celik zırh acık aslan siperi acık yani kısacası gemi full. bu haritayı yapan şahsın gemisinden bile güzeldir gemim.. mübarek böyle haritamı olur ? neye göre yaptınız kime göre yaptınız? inya kanı fayda etmiyor.. kum saati fayda etmiyor. 25 haritayı zar zor yapıyoduk 5 harita daha eklediniz. bu haritayı kim yaptıysa normal gemiyle oynasın!

2. dediğin gibi 28 e zar zor geldim yine battım heralde yapanlar admin gemileriyle girip oynadı bir hata var diyeceğim diyemiyorum inşallah bir hata vardır :D

3. çok merak ediyorum bu 5 dalgayı ekleyen ne amaçla ekledi 3 seviye bekçiyle giriyoruz yine 300 bin yiyoruz yeni bekçi çıkartacaksanız çıkarın çıkarmayacaksalar bi zahmet kaldırıversinler eklenen 5 dalgayı

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Sunucularda bütün dalgaları bitiren oyuncu mevcut.Merkez Ekibimiz bu dalgaları herkesin bitirmesi için değil başaralı kişilerin bitirmesine yönelik dizayn etmiştir.

Saygılarımla.

5. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Sunucularda bu dalgaları bitiren arkadaşlarımız var.Merkez Ekibimiz bu dalgaları herkes rahatça bitirsin diye çıkarmadı.Taktik ve streteji ile hesabınızda her şey var ise yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.