Uçurum Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 4 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayı forum adminleri uçurum haritasında önceki sezonlarda 6 seviye 12 adet ıskarmozla sıfır hasar alarak kırmızı halkaya yakalanmadan gidiliyordu şimdi her npc hasar veriyor ıskarmozun bir işlevi kalmadımı yoksa?...

2. Hasar önleme yüzdenizi kaç? İskarmozların işlevi değişmedi.

3. yüzde 22 buzlu kurta sıkana kadar sıfır hasarla gidiyordum şimdi her sekmede hasar alıyorum diğer nesneleri çıkardım sadece 6 seviye ıskarmoz taktım

4. Toplam hasar önleme yüzdenizin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu bilgiyi, Gemileri Özelleştirme bölümündeki sağ taraftaki istatistikler kısmında bulabilirsiniz. Hasar önlemeniz %110 sayısının altında ise, hasar almanız normaldir. Bu durumu engellemek için aslan siperi kullanabilirsiniz.

Son düzenlenen: 4 Ocak 2024
  5. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Aslında tam bir bilgim yok ama güncelleme gelse haberim olurdu. Son 1 hafta fazla aktif olamadım o yüzden bu konuya Star'ı etiketliyorum kendileri ilgilenecektir sizinle @Star

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.