Ucurum Haritası Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 26 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ucurum haritasına düzenlemek gerekiyor
    30 dalga bitiren kişi sayısı 40 -50 zar zor bazı ahftalar 100 kişi zolana zorlana 30 dalgayı bitiriyor ve büyük cogunlugu 30-50 dakika boyunca işkence cekiyor
    ufacık bir örnek vericek olursak
    18 dalgaya girdigimiz gibi buz npcsinin bizi dondurması
    neden girer girmez donduruyor?
    18 . dalgadan dolayı cok sıkıntıya düsüyorum
    20. dalgada kurtlar aslan siperi pet savunma taşları savunma eğitimcisi ve 2. seviye muhafıza rağmen neden bu kadar cok vuruyor?
    21.dalgayı görebildiğim bu ucurum haritasında güclendirilmiş ıskarmozum yok diye yapamamak bana saçma gelmektedir

diğer bir husus ise sezon görevleri/ucurum
    ilk görev 25 bin ucurum aprası sitemektedir
    2. görev 250bin
    ilk giriş ödülleri hafta bir olmasından dolayı 3 ayda sadece 12 defa ilk giriş ödülleri alabilmekteyiz
    ben şahsen bir sezonda en fazla 120bin ucurum parası kasabilirim
    bunlara bir düzenleme getirilmeli oyun oynarken terliyorum resmen heleki etkinlik/sezon görevleri zamanları cok kısıtlı sizinde bu kondua fikrinizi alalım arkadaşlar/oyuncular

2. ozican2525

ozican2525 User

Katılıyorum uçurum parasını, sezondaki taç miktarını(200.000 den 1.000.000'a atlıyor seviye 2 de.)Daha nice görevler hiç bir orantı olmadan konulmuş.Bunlara bir dengeleme gerekmekte.

3. Hadi tacı geçtim 1 milyon yulong sikkesi nedir ? :)

4. MAV!~ATES

MAV!~ATES User

ucurum mutlaka düzenlenmeli. darbe sayısı düşürülmeli. 17 -18 den sonrasına geçilemiyor. haftada bir giriyorum

5. tipebakyaa

tipebakyaa User

bence bu çaba sikeleri sandıklara eklenmeli çoğu gemi var fazla kasilamiyor ben bunu kendim için demiyorum benim gemi güçlü istediğim şekilde kasılabiliyorum ama küçük gemiler var onlarida biraz düşünmek lazım