Uçurum Haritası Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Yasir2358 tarafından 28 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yasir2358

Yasir2358 User

Uçurum haritasında batınca baştan başlıyor bunun yerine batınca bile kaldığımız yerden devam etmeliyiz, bugün uçurum haritasında tamire çekiilirken son dalgada son 2 sistem kaldığında oyun dondu tamir gemisinde olduğum için sistemler 2şer atış yaptı ve oyun geldiğinde battım oyunun takılmaları yüzünden batıyoruz , attığımız mayın ejder kullandığımız inya kanı legba tılsımları oyun hatası yüzünden hiç oluyor .
    Haritaya yeni bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum ya vuran npclerin vuruşları düşürülmeli yada batınca kaldığımız haritadan başlamalıyız.

TiryakiHasan ve Mr.53 bunu beğendi.
  2. Aynen geçen bende aynı şekil oyun dondu ve battım tekrar başlamakta istemedim o kadar malzeme atamam bir düzenleme getirilmeli en iyisi battımız dalgadan tekrar başlamalıyız en iyisi o olur yada npc az vurmalı kolay gelsin...

3. AlınTeri

AlınTeri User

Bence uçurum haritası direk kalkmalı. Güçlü ve zayıf gemiler arasını daha da açıyor. Görevleri falan yapmak zaten yeterince işkence, bir de bu çıktı başımıza.

4. çAğRı

çAğRı User

zorluğu ayarlanmalı. npc vurusları yarı yarıya dusmeli

5. ceviklik egitimcisi - sis duvarı -2.seviye muhafız -aslan speri var da var yinede 20. dalgada batıyorum

6. çAğRı

çAğRı User

süper çelik zırh ıskarmoz ve hasar önleme peti kullanırsanız batmszsınız. hasar önleme işe yarıyor

7. hasar önleme pet taşlarıda mevcut merak etme

Son düzenlenen: 2 Eylül 2019