Typhon'un İntikamı

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sıfırlanmamış onu diyorum azizim ilgilenirmisiniz lütfen

2. 66hakan

66hakan User

mini oyunlar gece 1'de sıfırlanıyor

3. 66hakan

66hakan User

sıfırlanmamışsa çıkış al tekrar gir oluyor bendede aynısı oldu

4. ●ђр●

●ђр● Guest

İlk gün etkinlik geç başladığından 3te sıfırlanmıştı diye hatırlıyorum şuan sıfırlandı dediğiniz gibi normale dönmüş demek :)

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Şuan bir kontrol eder misiniz?

6. teşekkür ederim düzeldi dediğini yapınca

7. Sessiz

Sessiz User

görev veriyor . ortada ladon yok . iyiymiş o_O

8. ikinci defa görev vermiyor :)

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Çünkü başka görev yok şimdilik :)

10. ikinci aşamada inci kasılacak demiştiniz yani ikinci aşama daha karlı olacak demiştiniz gülle ayırayım mı ben ikinci aşamaya ve karlı kısmı ne olacak ikinci aşamanın

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Karlı kısmı şu inci veren npc typhon çıkacak.

12. ladon gibi şansamı yoksa bildirimlemi gelecek

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Slade kesince siz çıkaracaksınız SSS i okuyun.

Cedric[Phantom] bunu beğendi.
  14. sladenin canı çok ama iyi mal verio

15. turanaltin

turanaltin User

sandıgın ıcerıgı degısecekmı cok az gulle verıo

Cedric[Phantom] ve яoтαsız bunu beğendi.
  16. lanertli sürümde istediği büyülü nişan , 2. oyunda 1 den 6 ya cıkmaktadır . 3oyunda 11 e cok dengesiz bir oran ve lütfen 2. aşamada düzeltilsin yada en kısa zamanda talebi iletirseniz seviniriz herkes aynı düşüncede

яoтαsız bunu beğendi.
  17. Sandıkta cephane çıkma olasılığı çok düşük, jinx gemisinde de aynı sorun var ikinci etapta düzeltilir umarım...

яoтαsız bunu beğendi.
  18. Seafight değişmez dostum maalesef,haklısın ama kimse duymuyor bizi pakete paraya gelince iş hergün para kazanmaları için paketler çıkarıyorlar.

яoтαsız ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  19. Gecen etkinlikte sandıklar cok iyiydi, benim anlamadığım bu bir etkinlikse mesela bazen 10 jinx batırıyorum hepsi boş en azından 1000 cephane olmalı...

яoтαsız bunu beğendi.
  20. Evet katılıyorum ancak 2.yara belki daha güzel olabilir bekleyip göreceğiz artık :)Bende sandık açtım 300 taneye kadar ancak zarar oldğunu bilerek açtım mojo agve vs. için ancak daha açmıyorum en iyisi karaborsadan inci ile almak :) Ancak şansına güveniyorsan atıyorum 90k inci ile alıp anahtar 6-7 tane 10k gülle çıkarsan yanında zaten 2k gülle illaki çıkar o zaman birşey diyemem :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.