Typhon'un İntikamı

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mamı_55

mamı_55 User

Bu neyin tribi ya :D kardeşim oyuna emek verip vermemekle ne alakası var bunun :D sistem gemi kestikçe çıkıyor ille git sık demiyorlar.

2. mamı_55

mamı_55 User

Karaborsayı açar açmaz al alışveriş bitene kadar bekle. ben hiç yaşamadım bu şekilde yaparak.

3. Günde 2'şer normal ve lanetli sürüm haritasını tamâmen oyukla vurduğum için günlük minimum 170.000 inci kâr ediyorum; etkinliklerin bu şekilde kârlı devam etmesini diliyorum; teşekkürler Seafight.

4. mamı_55

mamı_55 User

Vaktin olursa cidden çok karlı bu etkinlik ya. Keşke benimde vaktim olaydıııı :D

яoтαsız bunu beğendi.
  5. Sâdece oyuk gülle atarak maksimum kâr elde etmek için uzunca boş vakit gerekiyor gerçekten de; normal sürüm 45 dakika, lanetli sürümse 1.5 saatimi alıyor; toplamdaysa 4.5 saatte 170.000 inci temiz kâr :)

mamı_55 bunu beğendi.
  6. sende erken git o zaman millet nasıl sıkıp bitiriyorsa

7. bu karaborsadaki tasarımları alan varsa fotoğrafını atabilir mi ve kaç yönlü gittiğini söyleyebilir misiniz ?

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Daycia

[​IMG] [​IMG]
    Thranguhl

[​IMG] [​IMG]

Morkath

[​IMG] [​IMG]

Jinx

[​IMG][​IMG]
    Dawn

[​IMG][​IMG]
    Slade

[​IMG][​IMG]

Jinx(karaborsa),
    Dawn(karaborsa),
    Slade(sıralama) geçen senenin tasarımları 4 yönlü gidiyor.

Daycia(sıralama),
    Thranguhl(karaborsa),
    Morkath(karaborsa) bu senenin tasarımları 8 yönlü gidiyor.

Leon1232016 ve I_ELAZIGLI_I bunu beğendi.
  9. 66hakan

66hakan User

karaborsadan alınan gülle eksik geliyor bana herkesin böyle?

10. kalp kırıcı ile 120k vuruyorum lanetli sürüm için yaklaşık ne kadar gülle gerekir

11. Karaborsada toplam kaç gemi modeli var? Bende sadece Dawn, Thranguhl, Morkath ve Jinx görünüyor.

12. PAŞA61

PAŞA61 User

öle zaten solediklerinden baska yok

ΟTSЏΚΛЯCI™ bunu beğendi.
  13. ZooM

ZooM User

antik nişanlar saat kaçta sıfılanıyor. oglen sıralama sıfırlanıyor bundan bilgim var fakat normalde gece başa sarıp tekrar 1'den başlıyordu bu gece olmadı. boos haritasındaydım o an acaba ondan dolayımı ?

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Sıfırlandı nişanlar. Çıkış giriş alın düzelir.

15. Ladon'un ini mini oyununu yaparken, normalde 1 tane kırmızı halkanın alanı genişleyip, sonra mavi halkaya dönüyordu. Şimdi girdim 2 tane kırmızı halka genişliyor, 1. halka mavi halkaya dönmeden diğer halka kırmızı oluyor.
    Etkinlikte her zaman ki gibi problem mi var? Flash player'i ve Chrome'nin geçmişlerini temizlediğim halde durum hala aynı.
    @Bigpatron @●ђр●

16. tasarımların oyun içi görüntüsünü atabilecek varmı

17. Global serverinde 3.5 saattir 150 bin gülle harcadım üstüne yabancılarda online ama çıkmıyor sistem problem mi var acaba serverin en kalabalık saatlerinde

18. *Merciless*

*Merciless* Guest

lütfen etkinlik tartışma konusunu amacından dışarıya çıkarmayınız aksi taktirde bir dahaki sefere mesajları taşımak yerine sizleri forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız iyi forumlar.

19. *Merciless* Efendim etkinliğin 2 kısmında da 1. olan gemiye tasarım yerine verilecek bi ödül var mıdır acaba bu konuda fikriniz var mı

20. *Merciless*

*Merciless* Guest

Siralama odullerinde neler kazanilacagi sss de yaziyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.