Typhon'un İntikamı

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FIRTINA52

FIRTINA52 User

monay ı aldım gemide görünmüyor, bir sıkıntı mı mevcut?

2. F5 yap çıkış al gir belki düzelir yaptıysanız bilemem sadece aklıma gelen öneriler :)

3. FIRTINA52

FIRTINA52 User

yarım saat kadar oyunda olmadım. tekrar girişte geldi. teşekkür ederim öneriniz için. iyi oyunlar.

4. Rica ederim iyi oyunlar.

5. Ladonu sladeyi kestiğimiz yere atmıyor çok saçma biz slade kesiyoruz başkası yararlanıyor typhonda böyle olursa gereksiz

6. ladon sladeyi kesince çıkmıyor belli bir dakikada atıyor sanırım ustam

7. banada öyle geliyor ama forumda etkinlik kısmında slade kesince atıyor diyor :/ biraz tereddütte kaldım açıkçası sladeyi kesince çıkma şansı olsa ve yanımızda çıksa daha iyi değilmi

яoтαsız bunu beğendi.
  8. Kaptan Slade
    Kaptan Slade sadece İnci Cephane ile batırılabilir. Ödül olarak, bu NPC'ye verdiğiniz hasar oranında Işık Yayan Ruhlar ve Kristal kazanırsınız.

burası bir paragraf diğer kısımda yarı bir paragraf oluyor ve bir altında da alacağımız ödülleri felan yazmışlar dikkatli bakmassak dediğin gibi sanki vurduğumuzda çıkacakmış gibi görünüyor :)))))))))

- Birinci aşamada ayrıca deniz haritasında NPC Ladon'u bulabileceksiniz.
    - İkinci aşamada yapışkan deniz yılanı Typhon karşınıza çıkacak
    Ladon (1. Aşama)
    Ladon, Altın veya İnci cephaneyle yenilebilir. Ödül olarak, verdiğiniz hasara göre ışık yayan veya lanetli ruhlar kazanırsınız. Herhangi bir ödül kazanmak için ona en az %5 hasar vermelisiniz. Ayrıca en çok hasarı veren oyuncu bir antik nişan kazanır.

9. bu etkinlik sıralaması neden 14.57 de sıfırlanıyor o 3 dakika yüzünden ilk 50 ye giremedim ve haritamı alamadım. yazık mini oyundaydım az kalmıştı bu andan itibaren alışverişimi kesiyorum saece bokor alırım 3 liralık. ufacık bir nedenden gıcık kaptım oyuna arkadaş paramızla rezil oluyoruz oyunda rezillik dolu bug lar, hatalar , oyuncuları zora sokan uygulamalar, sinir eden yaptırımlar mecburiyetler vs vs

яoтαsız bunu beğendi.
  10. Maestro^^

Maestro^^ User

Kardeş sıralama tam saat 15:00 sıfırlanıyor

11. Maestro^^

Maestro^^ User

Sen yanlıs anlamıssın slade kesince ladon cıkmıyor. o ikinci fasta slade kesince typhon cıkıcak :

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Sıralama tam 15 te sıfırlanıyor hatta şu kadar söyleyeyim oyun ekranında etkinlik sayacını her açtığınızda sürenin dolmasına ne kadar kaldığı saniyesine kadar yazmakta.

13. lodon keserek elde edebilirsiniz efendim.

14. Aix73

Aix73 User

dıger etkınlıkte sıralamadan 3 adet alev topum gelmedı bu etkınlıktede 4 adet gelmedı supporta yazıyoruz forumu takıpte kalınız dıyor ama kımse bısey demiyor dıger etkınlık bıtelı 1 hafta oldu hala açıklama yapılmadı bu etkınlıktede 4 adet alev topum gelmedı bu sorun ne zaman çözülecek ve ne zaman toplarımı alacam lufen cevap veın

15. Karaborsaya vudu topu konmalı lütfen iletin.

16. sayın forum yetkilileri
    limanda lanetli sürüm görevini yaptım 40 bin elit gülle ve bitince oyukla bitirdim görevi ama 55 bin inci verdi 60 olması gereken inci neden 5 bin eksik geliyor acaba

17. 66hakan

66hakan User

önce ketoyu kestiysen ondan dolayı 55bin inci alırsın

BIRAKTI bunu beğendi.
  18. BIRAKTI

BIRAKTI User

hasan dayanaman yarın yine alırsın takma kafanı boş ver keyif aldımı oyna almadımı bırak çık sıkma canını:) sana birşey olmasın gerisi boş

19. 66hakan

66hakan User

resetten sonra ladonun verdiği inci azalmış :)

яoтαsız bunu beğendi.
  20. fette48

fette48 User

reset ne içindi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.