Öneri Typhon'un İntikamı NPC'leri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve La_Scorpio_Rego tarafından 2 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Etkinlik npc'leri ateş etsin mi ?

1. Biz vurmadan vuramasın.

2. Biz vurmadan bize vurabilsin.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Beyler bu etkinlik npclerinin biz ateş etmeden bize vurmasının çok can sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Hele ki bir de kovalıyorlar daha da uyuz eden bir durum. Sonuç olarak orta halli ve düşük gemiye sahip oyuncular var onlar level görevi ya da gold kasarken zorlancaklar. Ben orta halli bir gemiye sahibim level görevimi bu yüzden yapamıyorum maalesef. Bence bu durumu ortadan kaldırmaları lazım. Biz ateş ettikçe ateş edilsin.

Serkan~Soare[*] ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Artık şuna son verin nolur ya. Ağız tadıyla gold biriktiremiyorum ya. 2 tane slade 3 tane dawn sürekli olarak peşimde tak tak vuruyorlar. Ben etkinlikten yararlanamıyorum kar yapamam asla. Benim gibileri düşünerek iş yapın. supporta attım mail foruma yaz diyorlar foruma yazıyorum ilgilenen, dikkate alan yok..

3. ►Pi◄

►Pi◄ User

yapacağınız etkinliğin ...

Sessiz bunu beğendi.
  4. Abi etkinlik dediğin şey insanları eğlendirmek içindir. Ben etkinlik yapılacağını duyunca bi tedirgin oluyorum ya. Böyle etkinlik mi olur?? Etkinlik dedin mi tadı damağında kalmalı. Etkinlik oluyor npcler saldırmadan vuruyor ve menzili benim gemiden çok fazla ve şuna bir çare olsunlar gezemiyorum pırıltı alamıyorum gemi kesemiyorum ve etkinlik beni geliştireceğine tam tersine yavaşlatıyor. Abi bi mantığı yok etkinlik npclerinin durduk yere vurmasının.

яoтαsız bunu beğendi.
  5. dalgacı3

dalgacı3 User

vurmasına bir şey demiyorum da sadece
    BİZİ TAKİP ETMESİNLER YAV PSİKOLOJİM BOZULUYOR :D:D:D

6. Bro benim gemi çok iyi olamdığı için hassarı yüzde 100 yiyorum benden kaynaklı bişey bu kabul ediyorum ama neredeyse batacak hale geliyorum harita değişince kaçabiliyorum :D dediğin gibi takip etmese de çok güzel olur zaten hızlılar valla zor kaçıyom :D

7. bu etkinlik ilk verdiği 30bin kalp kırıcıdan baska zarar yapmayın şahsen ben yapmıom zarar :)

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  8. ateş etmesin vs lerde sıkıntı çıkarıor tamir olamıoz dansöz gibi oynattırıor npc :D

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  9. samate

samate User

biz vurmadan bize vura bilsin, ancak takib etmesin

яoтαsız bunu beğendi.
  10. arkadaşlar npc lerin takip etmeside biz vurmadan vurmaya başlamasıda çok saçma bunu degiştirseler iyi olur

яoтαsız bunu beğendi.