Destek Typhon'un İntikamı Görevler / 2021 Çeviri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Revenge[TR] tarafından 4 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu çeviri, forumda yetersiz etkinlik bilgisi bulunması nedeniyle 2021 yılında paylaşılan İngilizce kaynaklı içeriğin çevirisidir. Yazının İçeriği sahibi Seren (Takım Lideri) tarafından hazırlanmıştır. Orijinal yazı içeriği: "Typhon's Revenge" adlı etkinliğe ilişkindir. Bu çeviri, kişisel çevirimdir ve uzun bir süre almıştır.

Typhon'un İntikamı Görevleri

Gemi Enkazı

Başlangıç Noktası: Norton Maxwell

Görev:

4 Gemi Enkazı'nı Yen
    4 Kaptan Jinx'i Yen
    Görev veren Norton Maxwell'e dön

Açıklama:

Sen mi? Tekrar mı? Beni nasıl buldun? Ha, anladım, Alexandros seni buna teşvik etti, öyle mi? Peki, şimdi buradasın, kaptan, o zaman kendini kullanışlı yapabilirsin. Bir av yapmam gerekiyor, ama böyle yaratıklar her zaman yanlış türden insanları çeker. Benim için biraz etrafta dolaş, gemi enkazlarını araştır, ne bulduğunu gör? Ve bu rekabeti halletmekten korkma!

Bitiş Noktası: Norton Maxwell

Ödül:

3.500 Elit Puan
    3.500 İnci
    1 Şifrelenmiş Harita

Köpek Günleri

Görev:

1 x Etkinlik Sandığı Topla
    4 x Kaptan Dawn'ı Yen
    1 x Şifrelenmiş Harita Topla ve Norton Maxwell'e geri dön Görev veren Norton Maxwell'e dön

Açıklama:

Hâlâ burada mısın, ha? Gönderileri koşturmakta sıkılmadın mı? Aye, iyi o zaman. Senden daha fazlası var, Cappy. Bak, canavar avlamak, işte zor bir iş, birçok insan ödüllerle eve gitmek ister, ama bir canavarı yakalamak için plan yapmaya ihtiyacınız var. Ve rekabetin bir adım önünde olmanız gerekiyor. Yani, ne yapman gerektiğini biliyorsun, ve bu konuşmayı asla yapmadık!

Ödül:

4 500 Elite Puan
    4 500 İnci

Sallan

Başlangıç Noktası:
    Norton Maxwell

Görev:

5 x Kaptan Jinx'i Yen
    3 x Kaptan Dawn'ı Yen

Açıklama:

Ne saklıyorum? Bu ne tür bir soru, dostum? Oh, ve şimdi sen İnya taşlarını da bu işe katıyorsun, öyle mi? Aye, onlarla ayrıldım, onları güvende tutacak kimseye güvenemezdim. Biliyorum, Theresa endişeli, ben bir lâska gibi ona bir baba gibiyim, ama bazı şeylere bakmam gerekiyor ve bunun hakkında duyacağın tek şey bu. Şimdi git, kendini kullanışlı yapmadan önce fikrimi değiştirebilirim.

Reward:

5.500 Elit Puan
    5.500 İnci

Canavar Açlığı

Görev:

NPC Ladon'a en az 20.000.000 hasar ver

Açıklama:

Pekâla, kaptan, ısrarcısınız, ve görüyorum ki beni bu avı huzur içinde yapmama izin vermeyeceksiniz. Alexandros'un seni buna zorladığını anlıyorum. Bir şeyin doğru olmadığını kokladı ve işte, bu çılgın köpek yanılmıyor. Bana o Ladon canavarıyla savaşmamda yardım et, ve belki, sadece belki, seni bu işe dahil ederim. Aye, anlaştık.

Ödül:

6 000 Elite Puan
    6 000 İnci
    Yedi Şeytan

Görev:

1 Hydra Yuvası'nı başarıyla tamamla
    6 Vexis'i Yen
    12 Agita'yı Yen

Açıklama:

Thanwhe'den hiç duydun mu? Aye, gerçek s*rtükler, her zaman okyanusun dibinde bırakılması gereken güçlerle uğraşırlar, ama şimdi, benim için geliyorlar. Neden olduğunu bilmene gerek yok. Şu anda yapman gereken tek şey, o dev hydra'ya saldırmak ve bir karmaşa yaratmak. Thanwhe'nin tam dikkatini çekecek kadar büyük yap.

Ödül:

9.000 Elit Puan
    1 x Gizemli Parça

Potansiyel Ödüller:

90 Yulong Parası
    900 Taç
    9.000 İnci

O Türden Adam

Koşul:

3 Gizemli Parça'ya sahip olmanız gerekiyor

Görev:

3 Gizemli Parça topla ve Alexandros'a geri dön
    4 Kaptan Dawn'ı Yen

Açıklama:

Bu parçaları... Onları nerede buldun? Hydra mı? Aye, işte Thanwhe'nin peşinde olduğu şey bu. Onları yanlış ellere düşmek istemezdim. Onları güvende tutacağım, bana güven. Ha, kaptan, biraz tereddüt mü ediyorsun? Alexandros'un işi, bahse girerim. O zaman ona raporunu yapmak için geri git. Ona şunu söyle: Hala uzun zaman önce tanıştığım adamım.

Ödül:

4.750 Elit Puan
    4.750 İnci
    1 x Mahareeni Haritası

Geçmişi Geride Bırak

Başlangıç Noktası: Alexandros

Görev:

1 x Ladon'u Yen
    1 x Mahareeni Haritası Topla ve Alexandros'a geri dön
    1 x Ceto'yu Yen
    Görev veren Alexandros'a dön

Açıklama:

Bana geri dönmekte tatlı zaman aldın, kaptan. Peki, Maxwell ile ne oluyor, onu konuşturdun mu? Aye, o eski bencil her zaman işleri yakınında tutar. Şimdi, hikayenin geri kalanını duymak istiyorum, ama görünüşe göre Maxwell'ın düşmanları şimdi kıçımıza takıldı. Ve bu Thanwer sihirbazlarının bir adım önünde kalmayı tercih ederim.

Bitiş Noktası: Alexandros

Ödül:

6 000 Elit Puan
    6 000 İnci
    3 Voodoo Topu
    Davul Sesi

Görev:

Successfully finish 1 x
    Defeat 1 x Ladon
    Return to the quest-giver Alexandros

Açıklama:

Kaptan, bunu duyuyor musun? Zil sesleri ve davullar... Sana bir şey hatırlatıyor mu? Aye, Siyah Aracı. Ha, Asar'ın söylemeyi sevdiği şeyi biliyorsun: sihir her zaman yanlış türden insanları çeker. Neyse, Maxwell'a biraz daha zaman verebilirim, ama şimdi onunla büyük bir sorun geliyor. Ve bu nereye gittiğimi sevmiyorum. Peki, kaptan, bu işe katılmaya hazır mısın?

Ödül:

10 000 Elit Puan

Potansiyel Ödül:

10.000 İnci
    1.000 Taç
    100 Yulong Parası

Sihir Nefesi

Görev:

5 Kaptan Jinx'i Yen
    4 Kaptan Dawn'ı Yen
    3 Kaptan Slade'i Yen

Açıklama:

Maxwell'ın kendini nereye sürüklediği ne ile ilgili, bu Thanwhe'nin İnya saplantısıyla ilgili olmalı. Soru şu, neden bu kadar kişisel hale getiriyor? Bu yolda devam ederse, benim yerim, örgütümüz... onu korumak için yeterli olmayabilir. Bir şey kesin, bu iş siyah sihir kokuyor. Öyleyse kurtulalım!

Ödül:

7.500 Elit Puan
    7.500 İnci
    600 Taç

Bu Eski Taşlar

Görev:

NPC Typhoon'a en az 30.000.000 hasar ver

Açıklama:

Taş parçaları mı? Söyleme. Maxwell'ın geçen yıl kurtardığımız İnya Taşları ile denize açıldığını biliyordum, ama neden bu parçaları sakladı? Huh, onunla konuşmam gerektiğinde onunla konuşmam gerekti. Şimdi benden kaçınıyor ve daha fazla izinsiz av başlatıyor. Vovoi'nin başkanı olarak yapabileceğim çok şey var. Ah, neyse, savaşalım. Kafamı temizlememe yardımcı olacak.

Ödül:

5.750 Elit Puan

Potansiyel Ödül:

30.000 İnci
    3.000 Taç
    300 Yulong Parası

Dip Not: Mistik Parça Görevi için ingilizce forumda verilen cevap bu şekildedir:

2. günlük görevden bir defa aldık ve görevi yaptık aynı görev yok şu an olsa yapardık ama yok günlük görevlere hepsi bitti

3. Son güncel bilgilere göre durum şu anda böyle:

4. -LegenD-

-LegenD- User

Konu kilitlendi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.