Tuş Atama

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by HeatNebula, Mar 30, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HeatNebula

HeatNebula User

Birçok farklı browser'dan ve client'ten de denedim fakat istediğim tuşları atayamıyorum, oyunu sürekli mausla oynamak da bazen zorlayıcı oluyor, ne yapmam gerekiyor acaba?

2. Selam,

Bütün tuşları baştan aşağı f1-f12 ve rakamlar olmak üzeri değiştirin daha sonra istediğiniz tuşları tekrar atayın. En kolay yolu bu.

Saygılarımla.

3. HeatNebula

HeatNebula User

Opera'dan denedim şu an, ne f1-f12 serisi ne de rakamları değiştirmeme izin vermiyor, client'ten mi yapmam gerekiyor bunu?

teşekkür ederim bu arada

4. Rica ederim. İstemciden deneyin bence.

5. HeatNebula

HeatNebula User

İstemci'den de denedim soruna bir çözüm bulamadım, bu konuda ne yapmam gereken destek support'a mı başvurmam lazım?

6. Sanmıyorum, birkaç farklı tarayıcıda deneyin, ben başarı elde ettim.

7. peki atanan tuşların görünmemesi bi tek bende mi var ?

8. HeatNebula

HeatNebula User

bende de gözükmüyor

@Relax ayrıca sayın mod, hangi tarayıcıda denediğinizi öğrenebilir miyim? Opera, Chrome, Edge , İstemci bütün platformlarda denedim.

Last edited: Mar 30, 2020
  9. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Gözükmemesi genel bir sorun. Rapor edildi. Relax Mod size yöntem söylemiş sadece.

Saygılarımla.

10. Aynısını yaşadım hocam moderatör arkadaşın da dediği gibi tuşların yerlerini önce değiştirmen gerekli ardından tuş atayınca aşağıda yeşil renkle bir yazı yazıp kaybolması lazım öyle olursa bu atadığın anlamına geliyor. Tuşlar bende de gözükmüyor sen hangi tuşu atadığını bilmen yeterli.

HeatNebula likes this.
  11. Gerekli cevap verildiği için konu, kilitlenmiştir.

Thread Status:
Not open for further replies.