Türkler Global Amerika 1'e

Konusu 'Donanma' forumundadır ve Gldn-Glry tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

Arkadaşlar biz global amerika serverinde oynayan 20 kişilik turk grubu olarak sizleride aramızda görmek isteriz genel olarak guzel bi server boş güzel kasılabilen bi server sizleri aramızda gormek istiyoruz sayımız çogalsın haydi sizde yeni keşiflere başlayın!!!

2. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

neden türk serverlerini değil de yabancı bir serverde oyuna başladınız?

3. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

biz 7 senedr burdayız sizleride aramızda gormek ıstıyoruz

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2015
  4. 7 sene önce giriş yaptığımızda oyuna kaydolduk ve sonucta orada başlayıp orada devam ediyoruz

5. GoasT

GoasT User

açıkçası benım hesabım vardı orda 6 senelık de şuan boş hic girmedıgımden dolu şeyler gitmiş nedense şimdi başladım oraya alırsanız gelebılırım

6. Genoveva

Genoveva Guest

konunuz loncalar kısmına taşındı.

7. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

teşekür ederim tüm arkadaşları bekliyoruz

8. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

evet kardeş

babalarin-babasi bunu beğendi.
  9. Aslında başlamayı düşünyorum ts gibi bi adres varsa yardımcıda olursanız başlayabilirim :)

babalarin-babasi ve Gldn-Glry bunu beğendi.
  10. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

tabi var başladıkdan sonra benle iletişime geç oyundan nick : ¤КΛЯΛКUЯТ¤√¹

babalarin-babasi bunu beğendi.
  11. Serverimizde sizleride görmek isteriz. (ΛĞΛ Filosu)

babalarin-babasi ve Gldn-Glry bunu beğendi.
  12. Global Amerika 1 serverinde köklü olan ve ayakta kalan tek Türk filosu ΛĞΛ'nın oyuncusu olmaktan gurur duyar diğer serverdeki arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız :) saygılarımla ℂ⋆ Bozкυʀт ℂ⋆

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  13. 7 yıldır oynuyorum ama tr1 serverında global amerikaya gelsek bile gelişmemiz zor olmaz mı sonuçta gemiyi alsak bile içine topları dizmek falan filan bayağı zorlar demi

14. Her türlü yardım ve destek yaparız eğer oyuna belli bir miktarda para ayırırsanız zaten kısa sürede toparlanabilirsinizgörüşmek isterseniz detayları tsmizde konuşabiliriz :)