Türkiye'deki Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 22 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun öyle bir hale geldi ki ilk etkinlikte gördünüz mü Türkiye takımı kaç kişi paket almış ?
    Sırf yağmacıyı açmak için en küçük paketi alan oyuncular oldu oda çok kısıtlı.
    Her ay 2 etkinlik getiriyorsunuz fazlar felan derken aylık 25 26k para yatırmasını bekliyorsunuz insanlardan.Tüm paketleri çeken oyuncular bile artık çekmemeye başladı ve bu büyüyerek devam edecek.

2.  
  3. elif25

elif25 User

konudan bağımsız bir sorum var ben neden kimseye hakaret etmedim hiç bişi demedim halde banyedim 1 2 oyuna ne zaman 20m inci değerinde gemiler gelcek özel seri sadece inci ile alınacak tüm özellikler 35 40 üstü olacak şekilde

4. Siyasi sahihlerle yazılmış, hiçbir halttan haberi olmayan klavyeden dünya kurtaran bir zihniyetin ürünüsün. Parası varmışta bilmem neymiş nasıl bir parası da varsa 4 5 aydır bişeyde çekmemiş.. Her tarafı çelişki her tarafı yalan her tarafından iğrençlik akan bir metin. Zihniyetini al mülteci olarak beğendiğin yere başvur yallah.

5. Burada esas sorun şu: Neden VPN kullanan oyuncular ciddi biçimde cezalandırılmıyorda, VPN kullanmayan Türkler zamlı fiyat üzerinden cezalandırılıyor? Madem ortada bir sorun var verin banlarını geçin sorunun ceremesini neden Türk oyuncular ödüyor?
    Cevap aslında belli: VPN bahane zamlı fiyatlar şahane :)

6. https://prnt.sc/701RkOnQnsQY

hepinizden önce burdaydım
    oyunun sonuna kadar da burda olmaya devam edecem

bu oyunda altın madalyon da gezdim bp yi fulleyip o simgeyi de aldım
    oyun bana vereceğini verdi ben de 19 yılımı şu an sadece zevkine oynuyorum siz asosyal ve sosyopat arkadaşlara başarılar diliyorum oyunda sadece para yatırarak gemi fulleneceğini sanmaya devam edin dicem de anlaşılan devam edemeyeceksiniz
    çoğunuz 1 sene sonra olmayacak

SELAMETLE

kişisel cevap yazmadım benim mesajımı etiketlemeyin herkes kendi oyununu oynuyor kendi kazancını harcıyor kim ne yapıyorsa Allah mübarek etsin