Türkiye'deki Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 22 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. %100 zam yetmez. 60 haritanın tamamından geçiş ücreti'De alın . Mesela gemileri haftalık,aylık,yıllık olmak üzere zorunlu bakıma sokup bunu da vergilendirin güllenin simbinin vergisi olsun . batırandan %5 ek üçret batandan %10 ek üçret talep edin . günlük giriş ihlali yapana x2 katı olsun bunlar ...

2. Merhaba,

"VPN kullanarak lokasyonu Türkiye'ye çevirerek daha uyguna paket alımı yapan yabancılar" adı altına saklanarak fiyat politikanızı güncellemeniz, üstelik bu güncellemeyi 2 kat arttırıyoruz deyip fiyatları 2 kattan da fazla hale getirmiş olmanız adil bir davranış gibi görünmüyor. Seafight, web tabanlı bir oyun ve web üzerinden girilebildiği gibi Client'i üzerinden de giriş sağlanabilen bir oyun. Gerek web tarayıcı üzerinden, gerekse Client üzerinden VPN ile oyuna giriş yapabilmenin önüne geçmek, VPN'i engelleyebilmek pekala mümkün bir durum.

3. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Şaban MARTILAR ŞİİRİ atmak isterdim bu konuya cuk diye otururdu valla :D

Marcos-Pro bunu beğendi.
  4. Mag1c-61

Mag1c-61 User

@Bigpatron özellikle size 1 sorum olacak bu yabancı oyuncuların vpn kullanmasının cezasını neden türk oyuncular çekiyor?
    hani katı kurallarınız vardı haksızlık yapanı cezalandırıyordunuz cezayı bize kesidiniz bizmi haksızlık yapmış olduk şimdi oyunu adil olarak yönetinyordunuz bunun neresinde adalet ?

vpn kullanımı tespit ediyorsanız banlayın gitsin bakalım kaç kişi vpn kullanmaya devam edecek görelim
    alın size kalıcı çözüm ...

Skender******** ve Marcos-Pro bunu beğendi.

5. VPN kullananı banlasınlar eyvallah, kullanmadığımız halde konum Türkiye'yi gösteriyorken VPN kapalı haldeyken, bayraklarımızın dönmesini nasıl engelleyecekler peki? Benim Türk bayraklı gemimin ne suçu var? Engellenecek bir şey varsa o da VPN.

Skender******** bunu beğendi.
  6. Marcos-Pro

Marcos-Pro User

Gönderme yapmış bunları da yapın diye anlamadın galiba :) yakında bunu da yaparlar :d

Skender******** ve UmuTTR01 bunu beğendi.
  7. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Cidden siz VPN kullanarak ülkenin değiştirildiğine inanıyor musunuz? Bu basit bir işlem her cihazın mac adresi olur ip adresin nereden alındığının bir önemi yok sorun VPN değil sorun şu Türkler oyunun yüzde 60a yakın kitlesini oluşturuyor ve bizim paramızın dolar karşılığında değeri yok bu yüzden fiyatları yükseltiyorlar. Çünkü Türklerin yontulacak kaz olduğunu onlar da anladı artık geçmiş olsun bu saatten sonra daha çok içi boş etkinlikler ve zorunlu paketler olacak bugün bunu buraya yazıyorum gelen etkinlikleri takip edin hangi malzemeleri paket çekmeden alabileceğiz hep beraber göreceğiz.

тяαкуαℓı~34 bunu beğendi.
  8. OTYKEN

OTYKEN User

Düşüncelerimizi çok umursadığınız zaten söylenemez kaç kere ticket attık kaç kere discorddan yazdık kaç kere anlatmaya çalıştık TR Paymenti bir sürü yabancı suistimal ediyor buna engel olun bir hesaba en az 3-5 kişi giriyor bunu engelleyin dedik ama nafile siz yine bildiğinizi okumaya devam ettiniz ve hala aynısını yapıyorsunuz. Fiyatları güncellemek elinizde olan oyun kitlesine zarar verir zaten oyunun belli bir kısmını TR oyuncuları oluşturuyor ve bu oyun sürekli bütçe isteyen bir oyun şu ana kadar oynadığımız oyun bütçemize uygun olduğu için oynanıyordu kimse oyunu süper ,mükemmel şahane ,olduğu için oynamıyordu. Oyundaki bitmeyen buglar olsun, etkinliklerin sürekli aynı olması olsun, yeniliğe ve oyuncu düşüncelerine dair hiç bir yenilik getirmemek olsun bunlar zaten size eksi yazan olaydı üstüne fiyat artımına gidiyorsunuz.Gitmiş olduğunuz yol yanlış yol ama bunu yolun yarısına geldiğinde anlayacaksınız bundan sonra 5 kuruş vermem bundan sonra Size tek diyeceğim BOL ŞANS.

•کëwøпτë• ve Marcos-Pro bunu beğendi.
  9. oyunda en son fiyat güncellemesi yapıldığında euro 16 tl asgari ücret 5 bin civarı en düşük memur maaşı 18-20 bin di
    şimdi euro oldu 44 tl asgari ücret 22 bin tl en düşük memur maaşı 47-50 bin tl
    paran yoksa oynama sağ üstte basarsın çarpıya gidersin
    oyun senden her ay para mı istiyor hayır istersen paket çekersin istemezsen çekmezsin

umarım tüm toksik tr oyuncuları bırakır da kafamız rahatlar (svler ilk birleştiği zaman da bu meseleden çoğu tr oyuncusu gemileri yabancılara devredip gitmişti alışıklardır selametle )

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  10. Seni ciddiye almak istiyorum. eğer sende bu yazdıkların hakkında ciddiysen geminin güncel durumu ve cektigin paketlerin dekontunu bizimle paylaşırmısın..???

Marcos-Pro bunu beğendi.

11. Euro 16 TL'yken paket 100-150 TL'ydi, şimdi euro 44 ama aynı paket 1000 TL. Kur 3 kat arttı, fiyat 7-8 kat. Buna hâlâ "normal" diyorsan ya matematiğin zayıf ya da fanboyluk dozu aşırı. "Paran yoksa oynama" diyen kafa, piyasayı bu hale getiren anlayışın birebir aynısı. Kusura bakma ama oyuncu topluluğuna destek olmuyorsun, yönetime yalakalık yapıyorsun. Toksik olan hakkını arayan değil, "gitsinler kafamız rahatlasın" diyecek kadar bencil olan sensin. Senin rahatın kaçmasın diye herkes susacak öyle mi?

Marcos-Pro ve Astex bunu beğendi.
  12. her ay 2 tane bokor atan güruh toplanmışlar oyunu tr ayakta tutuyormuş bide puhahahaha umarım 6 mayıstan sonra azalarak bitersiniz

hakkınızı ararken sağdan gidin para bulursunuz

13. Hakkını aramakla para bulmak farklı şeylerdir, sen önce hakkın ne demek olduğunu öğren, sonra sağa sola rota verirsin.

Son düzenlenen: 22 Nisan 2025
  14. Astex

Astex User

Senin oyunda elit seviyede bir gemin varsa bu gemi tl payment değil bu yüzden böyle konuşabiliyorsun veyahut paketlere bir para vermiyorsun takımdan birisin ve yalakalık olsun diye buraya yazıyorsun. At bakalım gemini ve son 6 aylık ödeme geçmişini, bizde bi erkek görelim.

15. Biri vanhudan saymış diğeri asgari ücret memur hesabı yapıyor. Yav arkadaş oyun bu oyun. Ev kirası faturalar mutfak gideri gibi bütçe mi ayırcaz oyuna. Oyun dediğin eğlendiğin bir şeydir. Bu kadar kişinin şikayeti eğlence için zaman ve para ayırdıkları bir oyunun bu kadar çok para istemesi ve zaman gerektirmesi. Hayır bir turnuva bişey olur ödül dağıtılır onun için yarışırsın diyecem. O da yok. p2w oyun olduğunu bilerek ve kabul ederek oynuyoruz. Ama eğlencez diye de seafight da bu kadar bizi keriz yerine de koymasın.

16. Gerçekten şu yapılan saçmalıktan başka birşey değil, İnsanların oyunu bırakmaları için bu denli çabalamak ilginç bir strateji teşekkürler BigPoint....

Marcos-Pro bunu beğendi.
  17. millikurt

millikurt User

bugüne kadar şirketin hangi dediğini kabul etmeyip oyunculardan yana taraf oldunuz da fikrimizi soruyorsun bigpatron ben hatırlayamadım şahsen hatırlatırmısın . burdaki fikirlerin çoğunlugu paketlerin zam oranını begenmedigin de türk oyuncular bu artışı begenmedi bunu yaptırmam diyebiliyormusun şirkete geri adım attırıabiliyormusun merak ediyorum açıkcası sırf sormak için sordugunu düşünüyorum bu konu ve fikirlerimizi

18. Yapılan zamma getirilen açıklama çok komik. VPN kullanımına çözüm getirin, biz Türklerin suçu ne? Altı üstü sanal bir oyun oynuyoruz ve bir sürü para döküyoruz zaten. Bu ücret kıyaslamasını neye göre yaptınız mesela? Almanya'daki bir paket ücreti oradaki asgari ücrete oranı ne kadar, aynı paketin Türkiye'deki asgari ücrete oranı ne kadar?
    Sanki aldığınız ham maddeye zam gelmiş de ürüne de zam yapıyoruz diyorsunuz.
    Neyse artık paket çekmeyiz, biraz daha oynar sonr da bye bye seafight deriz :)

Marcos-Pro bunu beğendi.
  19. boş beleş konuşmayın ağzı olan konuşuyor şu etkinlikte bile oyuna para yatırmadan etkinlik bölümünden
    10 burç 6
    5 yıldırım 1
    5 dere 6
    5 yıldırım
    15 yıldırım 4
    30 yıldırım 3
    bu topları oyuna 1 tl yatırmadan alabiliyorsun en büyük paket 680 tl içinde 10 yıldırım 4 var
    oyun sana zorla paket aldırmıyor ama diyosan ki ben mücadele edecem kardeşim kusura bakma o zaman kesenin ağzını açacaksın

İşletmelerin uzun dönemdeki temel amacı kazançlarını maksimum kılmaktır.

gidin az ticaret kanunu okuyun şirketlerin özellikleri amaçları nedir araştırın
    adamların geliri senin ülkenden her gün düşüyor seni mi düşünür gidin az bigpoint i araştırın size göre adamların bi seafight bi darkorbit i var bunların da tüm gelirini türkler sağlıyor lütfen ıslak rüyalarınızdan uyanın

size kalsa oyun paket fiyatlarını yarıya indirsin içlerine de her ay 50-100 top koysun
    BİGPOİNT : tabi efendim ...

yabancıların 60 birime aldığı şeyi ben neden artık 2000 birime alacam demeyin fiyat arttı diye yaygara koparın tam anadolu irfanı

20. Sen neyin derdindesin, kime yaranmanın hesabını yapıyorsun? Atsana son 6 ayda yaptığın alışverişleri buraya. Boş yapma