Türkiye genelinde elektrik sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~C☆ک†дC☆~ tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

2. I3yTaNTuĞ

I3yTaNTuĞ User

Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.​

3. hikoo

hikoo User

Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

4. Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

5. Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

6. Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

7. I3yTaNTuĞ

I3yTaNTuĞ User

"Selam Korsanlar

Karaborsa kapandıktan en kısa süre içerisinde elinizde kalan her 2 lanetli ruh için 1 Triton kutsaması , her 2 ışık yayan ruh için 1 Agwe tılsımı alacaksınız. Etkinlik anahtarları ise birebir normal sandık anahtarına dönüşecektir

Seafight Ekibiniz"

Sayın Bigpatronun yukarıdaki açıklamasına istinaden ruhlarla alışveriş yapmak amacı ile ayın ikisini beklerken otomatik takas yapılmış görünüyor, bakalım daha neler göreceğiz.

iyi oyunlar

8. calvin521

calvin521 User

Sayın yetkililer, bildiğiniz gibi ülke genelinde ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sabah 10.30 a giden elektrik şimdi geldi ve oyuna giriş yaptığımızda hem etkinlik bitmiş, hemde ayın 2 sine kadar açık olacağı söylenen karaborsada kullanacağımız ruhlar takas edilmiş. Burada yüzlerce oyuncu ciddi şekilde mağdur olmuştur. Bir çok oyuncu biriktirdiği ruhlarla gemi, buff vs.. satın alacaktı. Bu konuda mağduriyetin giderilmesi için ve ruhların geri iadesi ile yapılmak istenen alışverişlerin tamamlanabilmesi gerekmektedir. İnsanların bu kadar emeğinin boşa gitmemesi için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Teknik duyurularda açıklama mevcut ruhların iadesi malesef söz konusu değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.