Türk Sunucuları İle İlgili Sorular

Konusu 'Yardım' forumundadır ve **T-34** tarafından 25 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **T-34**

**T-34** User

yabancı serverde oynuyorum arkadaşım tr serverinde oynamamı istiyor fakat ben orda rahat kasılamamktan çok oyuncu olduğu için etkinliklerde hiçbirşey yapamayacağımdan korkuyorum orda oynayan arkadaşlar tr serverini nasıl tarif edebilir sizce oraya gelmelimiyim ?

2. Selam,

Her serverin kendine özgü artı ve eksileri vardır , benim fikrim TR Mega serveri kasması zor ve savaşması zevkli bir serverdir :)

İyi oyunlar .

*CLicK~ßomß*Ömer* bunu beğendi.
  3. Kasılmanın sonu yok daha sonunu getirebilen olmadı boşver kasılmayı gel savaşa katıl :)

4. **T-34**

**T-34** User

daha önce savaşmadım 8 yıllık oyuncuyum fakat gemilerimin hiçbiri oyuk 6-7 bini geçmedi o yüzden hiç savaş bilmem ne yapacağımı bilmem oynadığım serverdede hep filoya sığınıyorum zaten türk olmadığından arkadaşda yok sadece etkinlikte tasarım almaya çalışıyorum işte tasarım takıntım var :) , sanırım bu durumda tr serverine gelmek sadece intahar olacak zaten tr gemimde oyuk+barut 4 bin vuruyo kale , yetenek malzeme 0 napabilirimki ?

Son düzenlenen: 25 Ocak 2017
  5. yok hiç gelme yabancı serverların videolarına filan bakıyorum arada sırada full 30. luk toplu gemiler videolarda kral oluyor tr serverinde topları vudu 4 balyoz 20 19 taşlı gemiler bile teneke durumuna düştü artık. bir çoğumuzun balyozu vudusu alevi full kafamıza göre adamına göre top diziyoruz taşlarımız en kötü 20, 21 e kasıyoruz, ayrıca yabancı serverlarda dikkatimi çeken bir olayda savaşlar hatta ekşınlar bile havaiyle yapılıyor bizde en kötü sıkılan gülle kıy. şarapnel oda son çare savaş başı ruh emici sonrasında yerine göre vudu darbesi yerine göre buz sürekli tl güllesi atılıyor ejderha ateşleri legba tılsımları havada uçuşuyor.

*CLicK~ßomß*Ömer* bunu beğendi.
  6. Hangi videoya denk geldin bilmiyorum ama şu zamanda 30 luk topla kral olacak adam yok.
    Bende yabancı serverda oynuyorum ve gerçekten burada herşey çok farklı yabancı ülkelerde genel için konuşmuyorum avrupa için para sıkıntısı pek yok ve oyuncuların hepsi paralı oyuncular zaten sen gel bide bize sor videodaki adam ya önceden çekmiştir videoyu ya da sadece denk gelişe batırdıklarını.
    Neyse kardeşim konu için yorumuma geleyim tr serverında oynamıyorum bende çünkü herkes savaş istiyor hiç kasılmakyok sadece arada alt seviye oyuncular eziliyor bende oynadım zamanında tr serverında.Yabancı serverda çyle değil bizim server için konuşuyorum bir düzen var yani düşmanın belli alyansın belli ona göre oynarsın etkinlik zamanları bazen ateşkes bile yapılabiliyor.
    Boşver tr serverını...
    İyi oyunlar

7. TR candır, heyecandır. gel katıl bize. 10 numara ada vurma savaşma bp puan kasmak çok güzel

8. Benım gemıde orta seviye bişey oyuk+barut 8500 felan vuruyor ort. Günlük 300 mojo birikiyor 3saat acıgım o arada teklifle 10bin elit alıyom mojoları atıyom 30binde ordan kalıyor gidiyom ışıga atıyom hepsini tasarıma birazda takılıyom 30bin inci her gun ortalama ordan kalıyor yetenek felanda yok o gemide 21 yetenek yetiyor 2-3 kiribati tek cıkartıp kesiyom ay sonunda biriken incinin yarısını sandık yarısını kale yapıyom öle gecinip gidiyoz tasarımda ya en iyi tasarımı alırım yada bi tasarım kotu bide pet alabiliyorum etkinlikte misal su kara koclu etkınlıkte son 10gun katıldım 590bin inci 1pet 15 günlük cilalı tüfek aldım yani sana bağlı kasılmak
    Oynama zamanlarım sabah 7-12 arası gunluk 2 saat ortalama bazen hiç giremiyom bazen 4 saat giriyom

9. teklifle pazardan ürün alma işi maalesef çok zor. Altın buguyla altın kasanlar pazar yerini kapatıyor resmen bunun dışında etkinlik yoksa kesinlikle pırıltı toplamanı tavsiye ederim. eğer kalelerinde rampan min. 6'ysa ışık tılsımında da kasabilirsin rampan düşük seviyedeyse yetenekte pırıltı ver hız aç sadece pırıltı topla günde 300 mojo demek günde 1 başak 3 günde 2 capri demek bırak biriksin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.