Türk serverinde oynayan adminler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve §¨σяנιηαℓ_αѕριяє¨§ tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi akşamlar serverlerin birleşmesiyle oyunda görev yapan adminleri iyice tanıma fırsatımız oldu kimisini tanıyoruz kimisi rakibimiz olur oyunda buraya kadar herşey iyi güzel görevlerindede başarılar dilerim. Yalnız bir sorun var adminlik gücünü kullanarak kendilerine ait gemiler yapılması ve bunları aşırı derece doldurması biz oyunculara haksızlık oldugunu düşünüyorum.Şimdi gemi yapmalarına bana göre haklarıdır sonucta oyunda görevli ee bi şekilde karşiliğinida almalıdırlar.Ama diğer oyuncular admin arkadaşların yanında bi hiç kalıyor.Benim fikrim her serverde adminlik görevini yürüten arkadaşlara ait bir admin serveri oluşturmanızdır acıkcası biz o admin arkadaşları aramızda istemiyoruz kendilerina ait server olsun savaşsın milyonlarca elit cephanesini kendi serverlerinde diğer adminlere karşı kullansın böylece biz oyuncuların aklındaki soruların,eşitsizliğin,haksızlıgın kalkacağini düşünüyorum.

BIRAKTI bunu beğendi.
  2. Dediğin şey imkânsız .Seafight kapanır ama adminler gitmez bunu unut:))

özkantr bunu beğendi.