tüccar gemileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĐØŹĖŖ™-[61].TS tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nerde bu gemiler sorunu iletdık felan bunlara tok millet kaç ay oldu artık tatmin edici bi cevap bekliyor miilet.tatmin edicimesagları bigpatron harici diğer forum yetkılıleri atmıyor zaten bu forumda

2. need11

need11 User

noldu memet 15/1de tüccar gemisi vardıda bizimmi haberimiz yok nabacan sen tüccarı :D

3. tr3 deki gemi için yazdım

4. need11

need11 User

ha o hile yapıp banlanan gemi anladım burda millete laf yapan hilesiz oyncu memet :D

5. sen nie bu kadar iftira atmaya meraksın çözemedim seni gemi arkadasın küfüründen dolayı banlanmısdır bnm gemiyide oynadıgı için İP banı almısdım. ayrıca forum ve konum diyalog gerektircek bi yer degıl.konuyla alakalı bi düşüncen warsa soyleye bilirsin.

Son düzenlenen: 30 Ocak 2015
  6. need11

need11 User

aynen kardeş kapanmadığına inanıyorum iftira atıyorum sana onca kişi varken senle ne sorunum olabilirki niye iftira atıyım kendini okadar fazla önemsiyosun birşey yapmışsan onu söylüyorum yapmamışsan niye söyliyim burada gelip herahangi birine iftira atmadım zaten sadece senin hakkında bilinmesi gerekenleri söylüyorum

7. sizin gemiler hileden kapandı ben temiz çıktıgımiçin kendinize yediremediniz galıba ismini bile soyleyemeyen biriyle bile çok fazla münakaşada bulundum bak keyfine daha da yazmıcam.

8. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu konuda bize verilen bir bilgi yok forumu takipte kaliniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.