TŞK VE SİTEM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 24 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gecen etkinlik için tşk ediyorum kısa ama karlı bir etkinlikti emeği gecen herkese tşk ediyorum

ama bu bot kullanımı benim gibi çok oyuncunun canını sıkmaya başladı ortalama her haritada 5 tane bot var buda 200 gemi ediyor oda tılsım ve özelleri saymıyorum bile neden bu oyunda bu kadar bot oyuncu var ve neden işlem yapılamıyor anlamak istiyorum ama anlayamıyorum? tamam manuel yapılamıyor neden ADMİNLERİMİZE yetki verilmiyor.sonsuz banlanmasın oyuncu kaybedilecekse 2 hafta+ 1 ay +3 ay diye gitsin mesela
    adamlar filoca koyuyor bota desem yeridir yani bu ay sözde işlem yapılacaktı bekliyoruz bakalım 1 hafta kaldı inş banlanırlar :mad::mad::mad:

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Biz de sizin gibi istiyoruz botların kapanmasını. Şuan konuyu bölümle alakası olmadığı için kapatmak zorundayım.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.