TR4 !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve thenightmare[ZHR] tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. son yaşanan banlar ve tr3 ün artık cıvkının çıkması sebebiyle ban sebebiyle kaybedşlen oyuncuların dönüşü ve tr serverlarına canlılık adına bence tr4 açılmalı

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

bencede açılmalı ama bakalım son 2 senedir oluşan sorunlardan server açılmıyor malesef eskiden her sene server açılırdı bakalım 2013 ten beri tık yok :)

ߣĄĈĶŜĖà bunu beğendi.
  3. şuanki serverlar zaten yeterince oyuncu kaybediyor tr4 e ne kadar oyuncu gelir tartışılabilir. ama her yazdığımız şey gibi buda bi hayal :)

4. yeni sv çıkarmak yerine yeni sınıfları çıkarsınlar :)

5. Bence cikmasin ua çünkü millet o kadar top cekmis para yatırmış yeni servera kimsenin gemisini birakip gidecegini sanmıyorum

6. Evet ya yeni sınıflar çıkarılsın. Sıkıldık bu sınıflardan. :)

7. antibot1

antibot1 User

banlananların alayı gidicek orası değişik olur yeni oyuncularda gelir eskisi gibi zevkli olur yardımlaşma olur açılmalı

8. ali

ali User

Bencede açılmalı... Seafight kaybeetikleri oyuncuları orda yeniden kazanacaktır....

9. biz 4 sene bta da ada ve inci için durduk üstüne yetmedi hileyle hurdayla gemilerimizi doldurrduk,adalar elimizden gitti,son çaremiz olan hileyide elimizden aldınız,bize yeni server açın diye söyleseydiniz anlardım

Barbaros Veysel akc TR3

(bu daha hiç birşey bi 4 sene daha batacaksınız,good bye bta :)

10. adalar gelir geçer bi ora güçlü olur bi bura oyun bu 2 filo anlaşamaz veya kurduğunuz 3 alyans kardeşliği biter bi anda işin rengi değişir oyun bu her şey olur güzelliğide bu zaten batmak oyunun en güzel yanı bence çünkü hırslanıp daha motive olarak gemi geliştirme yapıyosun yeterki herkes herkese saygılı olsun adalarda sizin olsun tplerde sıkıntı yok :)

ali ve И.Ɛ.Ѵ.Ī.Z.Λ.D.Ɛ bunu beğendi.
  11. diğer svlerde oyuncu kalmadı tr4 olsa kaç kişi gelir ki :D

12. Çoğu kişi gemilerini satıp birinci olma hırsıyla gelir hiç merak etme :)

ali bunu beğendi.
  13. haklısın ama bu seferde diğer svler boşalacak :D bence seafight böle bişey yapmaz bende isterim yeni bi sv güzel olur ama mantıklı gibi durmuyor :D

14. Yeni bi sw arama pesine girmeyin bosuna global swlerdeki butun gemiler banlandi zaten girin orda oynayin dert etmeyin yakinda geeiye kalanlarda kapanie 3-5 hesap rahat rahat kasarsiniz :)

15. bazı oyuncuları anlamıyorum savaş oyunu die giriyolar savaşmıyolar rahata kacıyolar ben bu oyunu adasız ve gücü az olan biyerde oynamak istemişimdir hep rakip cok olacakki zevkini alacan oyunun :D :D

16. Senelerdir söyleniyor çıksın diye.O zaman yapmadılar hele bu zamanda imkansız.Serverlar boş zaten bide yeni bi server açmazlar

özkantr bunu beğendi.
  17. bencede abi adalar gelıp gecıcı anlyana tabı

18. ali

ali User

Bide şöyle düşünün bütün serverlerdeki gemilerin çoğu hile ile yapıldı hilesiz bir server olacak ve para yatırıp hile yapmayan bir çok oyuncu bu servere gelir....

19. biz okadar öneri yazıyoruzda bir gün olsun isteğimiz yerine gelmedi sanki burda yazılan burda kalıyor gibi geliyor bana :(

20. Bazı şeyleri isterken mantıklıa hareket eden arkadaşlarımız yok ama bazıları iyi şeyler önerse bile ne kadar dikkate alınıyor bilemicem :)