tr3 serverinde filo arayanlar için

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -onur824- tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -onur824-

-onur824- User

arkadaşlar tr3 filosunda filo arayan +5 seviye kişiler varsa AKE filosuna başvurabilir.
    61.sıradayız.

filo metnini yazıyorum:

FİLO METNİ
    biz filoyu yaşatmak için kurduk , filoya gelin birlikte yaşatalım ,filoya ŞARTLARIMA UYAN herkesi bekleriz,filonun gücü yettiğince yardım ederiz.

ŞARTLAR:

1.TAKIM ARKADAŞLARINI BATIRANLAR UZAKLAŞTIRILACAKTIR.

2.EN AZ 5 SEVİYE OLMAN GEREKİR.

3.FİLODA IRK , DİN , DİL , MEZHEP AYRIMCILIĞI YAPMAK YASAKTIR.

tabii bazen açık olmuyorum genelde çoğu günler açıyorum filoya başvuran arkadaşlarımız lütfen benim oyunu açmamı ve onları almamı beklesinler.

lütfen herkes bu filo hakkındaki fikirlerini ve düşüncelerini bana mesaj yoluyla aktarsın .

bizimle herhangi bir konuda görüşebilirsiniz.
    ~~FİLODAKİ YETKİLİLER~~

başkan: -onur824- veya red_saint(AKE)
    konsey 1: yok
    konsey 2:yok
    konsey 3: yok
    konsey 4: yok
    Konsey yardımcıları: yok
    Klan Üye Vekili: yok

filo hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayın:
    http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?p=4174739#post4174739

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2015
  2. HASAN*efe

HASAN*efe User

3. -onur824-

-onur824- User

okul başlayana kadar döndüm.

4. -onur824-

-onur824- User

selam ,

AKE filosu yakında alyansa girecektir.

5. -onur824-

-onur824- User

selam , AKE filosunu artık sadece ben yönetmeyeceğim.4 konsey ve 1 diplomat yönetecek.ve üyelerde bir dayanışma havası içinde yönetecek.hala filomuza 1 konsey ve 1 diplomat arıyoruz.3 konsey bulduk ama 1 konsey ve 1 diplomat daha lazım bize.

sa arkadaşlar filoya 1 konsey daha ve 1 diplomat alınacaktır.yanlız bu alınacak olan konseyler ve diplomat yetkili olmadan önce filoya zarar vermeme yemini etmek zorundadır.yanlış anlamayın eski filomu danışmanlar dağıtmıştı.konseyin ve diplomatın görevleri:

1- filoya üye getirecek.yani her oyunda olduğunda filo arama odasına birkaç kere girip filonun reklamını yapacaktır.bazen globalde filo arıyorlar.bu tür kişileri filo arama odasına davet edip konuşacaktır.filonun şartları filomuzun metninde yazıyor.

2-filo şartları:seviye çok önemli değil seviye yükseltilir.ama diğer şartlar önemli.eğer ırk , din , dil , mezhep ayrımcılığı yapan olursa veya takım arkadaşını batıran olursa bu kişiler bana bildirilecek , filomuzun facebook sayfasına id+nick+ihlal ettiği kuralların resmini atın.ben veya alacağım yetkililer gerekeni yapacaktır.

3- filo altını: alacağım yetkililer altını benim bilgim olmadan kullanmayacaklardır.

4-bu yetkililer filoda KALICI olarak kalacak ve filoyu bir başkan gibi yöneteceklerdir.

5-filodan bazı üyelerin atılması gerekiyorsa bunlar önce bana bildirilecek.yaptıkları suçun resmi filomuzun facebook sayfasına atılmak zorundadır.

6-alacağım konseyler ve diplomat filonun facebook sayfasına gemisinin resmini atıp o sayfada yetkili admin olacaklardır.

7-filo resmi değiştirilmesi gerekiyorsa benden izinli yapılacaktır.

8-filo metninde değişiklik yapılması gerekiyorsa bana ve tüm üyelere bu bildirilmek zorundadır.

9- ve EN ÖNEMLİ KURAL:bu danışmanlar filoyu kesinlikle ve kesinlikle dağıtmayacaklar ve üyeleri keyfi olarak filodan çıkartmayacaklardır.üyelerin filodan çıkmasını istemeyecektir.bu durumda üyeler bizim facebook sayfamıza resim atacaklardır.

10-filoya alacağım yetkililer yetkili olmadan önce filoya zarar vermeme yemini edeceklerdir.

11-filoya giren herkese rastgele yetkili olamayacaktır bizim güvenimizi kazanması lazım.

12-bu yetkililer tüm bu kurallara uymak zorundadır. bu kuralları çok görebilirsiniz ama çok değiller.bu kurallar filoyu korumak içindir.

Son düzenlenen: 24 Eylül 2014
  6. -onur824-

-onur824- User

selam ,
    filoma üyeler ve filoyu yönetecek yönetici kadro aramaktayım.filodaki yeni yetkileri ve bu yetkilerin görevlerini birazdan resim çekip bu sayfaya atacağım.ben kış vakti okuldan dolayı oyunu oynamadığım için filo tamamen kapanmış gibi oluyor.filoyu yöneten ve filoya üye getiren , filoyu geliştiren adam olmuyor.ben filoya doğru dürüst bakacak birini aramaktayım.

işte filomuzdaki yetkiler.eğer üye sayısı çok artarsa bu yetkilere de yenileri eklenebilir veya bu yetkilerdeki üyelerin yetki alanları genişletilir.
    FİLO KONSEYİ = filoyu başkan düzeyinde yönetebilen filonun başkandan sonraki en üst düzey yöneticileri.
    Görevleri: kısacası filoya üye bulmak , filoyu yönetmek , gerekirse verileri düzenlemek , gerekli açıklamaları yapmak , eğer gerekliyse altını kullanma nedenini bana ve diğer konseylere bildirerek altını kullanmak , filo ile ilgili herşeyi kontrol etmek , eğer birileri filonun kurallarını ihlal ederse ihlal ettiği kuralın resmini çekip filomuzun facebook adresine atmak ve gerekli bir ceza vermek , filonun dağılmasını önlemek , filoyu alyansa geçirmek ,filodaki diğer yetkilileri kontrol etmektir.kısacası başkanın yapacağı bütün görevler , yani başkanın bütün yetkileri filo konseyinde bulunmaktadır.
    NOT:filoda konsey olacak olanlar filoya zarar vermeme yemini etmek zorundadır.(yanlış anlamayın hani bazen filoları danışmanlar dağıtıyor veya o filodaki yandaşlarını alıp başka filo kuruyorlar.)
    Konsey Danışmanı = başkan ve diğer konseylerin yardımcılarıdır.konseyler bunlara gizli görevler verebilir , bunlar farklı hesaplarıyla filoyu kontrol edebilirler.konseyler bu danışmanlardan her türlü yardımı alabilmelidir.
    Klan Üye Vekili = bunlar üyelere yardım etmek için filoda var olan yetkililerdir.Vekiller , seafight'i sürekli takip etmeli , oyunu iyi bilmeli ve yapılan her türlü yenilikten ve etkinliklerden haberdar olmalıdır.üyeler bilmedikleri herşeyi üye Vekillerine sormalıdır.ayrıca bu üye vekilleri , üyelerin her türlü sorununu üst düzey yetkililere iletmelidir.yani konseyler ile üyeler arasında aracı olmalıdır. Vekiller filoyu haritalarda her zaman üyeleri bir araya toplamalı ve onları yönetmelidir.örneğin savaşlarda üyeleri yönetebilirler , sınavlara yardım edebilirler , üyelerle altın kasabilirler , haritaları kontrol edebilirler vs. yani kısacası Vekillerin görevi , filodaki üyelere yardım etmek ve onları oyun içinde yönetmektir.
    NOT:filoya üye bulma görevini filodaki bütün yetkililer yapabilir.

7. -onur824-

-onur824- User

arkadaşlar bu oyunu oynayan arkadaşlarınız varsa çağırabilirsiniz AKE filosuna gelsinler.ben okuldan dolayı kış vakti oyunu bıraktığımda filoda 44 kişi vardı.şimdi ise 8 kişi var.bu filoyu birlikte kuralım gelmek isteyen varsa bekleriz.filomun dağılmasının sebebi seafight'in oyunu kötüye götürmesi ve bu sayede en kalabalık serverdeki oyuncuların bile bu kadar azalmasıdır.neredeyse oyunda oyuncu kalmayacak yakında.

8. -onur824-

-onur824- User

selam ,

filo metnini yeniden düzenledim.filo arayanlar okuyabilir. :)