TR3 serveri Tüm global chat inden özür dilerim_

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve И.Ɛ.Ѵ.Ī.Z.Λ.D.Ɛ_®¹ tarafından 26 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2008 de TR1 de başladım. 5 yıla yakın bu serverde 3 yılı tek tabanca filom olan TİS filosuyla alyanssız oynadım. Hiç TS kullanmadım :) 2013 den itibarende TR3 oyuncusuyum. Sevilen ve sayılan bir oyuncu olduğumu düşünüyorum ve oyundaki esas maksadım bu sevgi ve saygı çerçevesinden dışarıya çıkmamak.

Saygı ve Sevgilerimle_

₦Ē∀ĪƵĀƉĒ_ƵĦṜ
    TR3 serveri

Oyuncular kısmına yukardaki yazıyı yazan ben bugün ışık tılsımında bana yakılan mumdan dolayı ağır sözler ederek 30 gün ban aldım. "" Şu an banım açılsın diye yazmıyorum. "" Şahsıma ve yukardıdaki yazıma yakışmayan bir şekilde hareket ettiğim ve Sarfettiğim ağır sözlerden dolayı tüm TR3 oyuncularından özür dilerim.

Saygı ve Sevgilerimle_

₦Ē∀ĪƵĀƉĒ_ƵĦṜ
    TR3 serveri

2. Yine de özür dilemen doğru bir davranış umarım bir daha yapmazsın ;)

3. ₦Ē∀ĪƵĀƉĒ_ƵĦṜ Birdaha olmaz sanırım .. :)

4. Açıkçası ben küfür etmeyi acizlik olarak görüyorum yine de özür dilemesi iyi onu yapmayanlar bile var

5. 6 Yıllık oyuncuyum nerdeyse. hiç yapmadığım birşey. O sinirle yazdım ve sonrasında gerekeni buraya yazdım :)

XanTier bunu beğendi.