tr3 Kalabalık Fılo

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve venividivici2323 tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangı fılo kalabalık sızın yorumlara gore anket hazırlandı

1. akc

oy sayısı 4
    16,0%
  2. foo

oy sayısı 9
    36,0%
  3. ıce

oy sayısı 4
    16,0%
  4. ~61

oy sayısı 1
    4,0%
  5. red

oy sayısı 7
    28,0%
  1. sızce tr 3 en kalabalık fılo hangısı ::=)

2. Foo / Akc / Ice

3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

Akc olabilir şuan aynı alyans da olmasak da hatırladığım kadarıyla akc odası çoğu zaman dolu olurdu. Muhabbeti de iyidir bu arkadaşlarımızın

4. kesinlikle ICE[ays] :D

5. bence RED filosu :=)

6. Akç olması muhtemel :)

7. akc foo 61 ıce

8. red
    en fazla 10 kısıdır :=)

9. 12 yada 13 kısıdr gunluk :=)

10. hadı oyları gorelım ordan anlasılır

11. Elamanları, Kalabalık olupta savaş odasına gelmeyen, Savaş varken çıkış alan yahut çaktırmadan kasan, Savaşın ortasında tasarıma kaçan, sadece etkinliklerde yer alan en kalabalık filo hangisidir, diye bir anket açsaydın daha iyi olurdu :D

Bu arada bende nihayet filo kurdum. Filo adı: "VIP" Açılımı: "Özel Birlik" Şimdilik en fazla 10 kişi alacağım. 10 kişide en az 6 saat online olup kahve sohbeti yapmayacak belirli bir kültüre sahip fıtratı gereği savaşçı, haşhaşilik yapacak, savaşlarda ADALARA kabuk kırıcı at dediğimde atacak, v.s lerde işi bilen, gurubuyla birlikte hareket edecek, Alyansına sadık ve son olarak ileride Adalara hükmedicek inançlı, gururlu, saygılı, itaatkar, (Abi Kardeş) KORSANLAR istiyorum. Amacım Eski Seafight Geleneklerini bir nebze olsun yaşatmaktır.

Not: Filo başkanı demokratik yollarla seçilecek. Yani, "ben arada gelirim nasıl olsa filo başkanıyım, ben kurdum bu filoyu" gibi söylemler yok! Adam gibi gelrsin filonun başında durursun! (Ben çok filo başkanı gördüm kankam dedigi adam casusluk yapıyor. Neden? çünkü ya filoya kimleri aldıgını bilmeyecek kadar basiretsiz bir yöneticidir yada artık arada bir gelip gidiyordur.)

Son olarak şunu belirtmek istiyorum; Diyorlar ki, Bu oyuna artık işi paraya döktü eski seafihgt yok! Kimse kimseye mecbur değil parası olan gidip gemiyi düzüyor..İşte herkesin yanıldıgı nokta bu! Bu oyunda tek bir şey asla değişmez! "BİRLİKTELİK" Tek başına istedigin kadar güçlü ol. Yoksa birliğin gelir 3 kişi seni bir temiz sopalar. Hatta sana kafayı takar seni hiç bir haritada barındırmaz! İşte seafight budur! BİRLİKTELİK!!!!

Lord Of Karpat TR3

M_y_H_o_N_e_Y(Su) bunu beğendi.