TR3 HATALARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ⊝ⓣⓞⓢⓗⓘⓑⓐ⊝[~*~] tarafından 1 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TR3 E YAPILANI ADİL BULUYOR MUSUNUZ?

Anketin kapanma tarihi 2 Eylül 2016.
  1. EVET ADİL SIKINTI YOK

oy sayısı 0
    0,0%
  2. HAYIR HAKSIZLIKLAR GİDERİLMELİ

oy sayısı 6
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7 8 SAAT SONRA AÇILAN OYUNDAN SONRA BİR DE GÜLLELERİN SIFIRLANMASI (MOJO DAHİL)... UMARIM EN KISA ZAMANDA DÜZELTİRSİNİZ.

2. abi bu neiş yav mürettebatım tamircim herşeyim gitmiş güllelerim gitmiş 63 mil oyukgülle yapmıştım 3.5 mil güllem vardı elit karışı bunun 2080 bini havai fişet sandıktan cıkmıştı etkinlikte hepsi gitmiş üstüne bide cette hakkımı ararken yapılan uygulama bu 01-09-2016 tarihinde saat 22:35:04, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 02-09-2016 saat 00:35:04 zamanında giriş yapabilirsin. yapmayın yazıktır günahtır emek verdik buna gece gündüz lütfen yetkililer buna bi care bulsunlar araştırmalarını düzgün bi şekilde yapsınlar bütün emelerim gitmiş sebebini de bilmiyom bi acıklama yapın lütfen

3. herşeyim gitmiş oyun bitmiş bende gidiyom gülleler gitmiş mürettebatlar gitmiş milletin hakları yenmi nasıl bi adalet sahlanıyo anlayamadım inşallah adalet sahlanır saygılarımla

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Durum iletilecek, bu süreçte sizin de anlayış göstermeniz gerekli burada, problemin çözülmesi için zaman gerekebilir hiçbir şey anında halledilemiyor malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.