tr3 gemileri kaybolan malzemeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AmBuLaNsS112*TR tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tr 3 gemileri olarak gemiler sıfırlandığında sandık gülle falan aldık daha sonra eski malzemeler yerine geldi ama bu sefer yeni aldıklarımız geri gelmedi pazartesi gelcek deniliydu gelen giden yok ? sandıklarımı ve kalp kırıcı güllelermin geri gelmesini istiyorum bilgi verin lütfen

AYRICA

gecen etkınlıkten 30 alev topu alamamıslığım var 9 ay once kı etkınlıktende yine 30 a yakın alev topum verilmedi böyle olcaksa etkinlik istemiyorum

2. TR3 ün giden güllleri konusuna destek veriyorum. Bu konuda supporta sürekli mail atıp hatırlatmakta fayda var.

3. karaborsadan aldıgım gülle hala hesabıma eklenmedi etkinlik bittikten sonra ne yapım ben kalp kırıcı gülleyi

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Daha önceden aldığınız malzemelerden bahsetmiyor şuan satın alınamama durumunun düzeldiğinden bahsediyor o yazı. Ve düzelmiş de kendi hesabımda da oluyordu o sorun direk gülle alamıyordum şimdi alınabiliyor.

5. ne gülle nede anahtar alabiliyoruz düzelen bişey yok :(