TR1 TR2 TR3 server bokor kupası.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. server başına bokorda verilen ödül 135 kişiye veriliyor. her serverda ödülleri kazanan 135 kişi acıklansın ben inanmıyorum. bi önceki aya göre 2 katı bokor attım. bokor ödülleri arttı dedinizi ama bokor atanların sayısı artmadı. parası olmayan atmadı bokor zaten. bu yüzden inanmıyorum bu çekilişe. 135 kişi acıklansın TR 2 server

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  2. katılıyorum hersey acıkca görülsün 2 seferdir hiçbirşey cıkmıyor banada

3. 1 tane bokor attım 200bın vudu darbesı çıktı sızde şans yok :D geçen ayda 10 tane doomhammer çıkmıştı

4. tamam şanş olabilir. ben bir müşteri olarak talep ediyorum 135 kişi acıklansın. ve her bokorda bu devam etsin

5. katılıyorum açıklayın şu sonuçları kime ne düştüğünü görmek istiyoruz

6. aynen öyle acıklıyında görelım dogurmu yalnıs mı ?? neler donuyor bılmek ıstıyoruz

7. aynen öyle sonucları acıklayında görelim kimin ne aldıgını ?

8. fazla merak zararlıdır işi gücü yok senınlemı uğraşcak bigpoint tiryakihasan :D talebide burdan edemessin git ticket at

9. **(KANCA)** sen ne demek istiyorsun yani şimdi Fazla merak fln argolu küfür kullanıyor farkındamısın ?

10. avukatı sen mısın kanca bigpoıntın ? laflarına dıkkat et bogulursun fazla acılma​

11. argolu küfür ediyorsun bana merak falan? ben merak ediyorum diye bir cümle yazmadım ayrıca seni ilgilendirmez.

12. evet bana kalırsada bokor kazananlar açıklanmalı :) fakat b şekilde tartışma ortamı yaratrsanız forumdan ban alırsınız benden sölemesi :)

13. he avukatııym ayrıca merak argo bı kelıme değıl sizin düşüncelerınız kırlı bilmek istiyorum demişsiniz anlamı ne oluyo bunun :D

14. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şuana kadar hiç yayınlanmadı bu saatten sonra yayınlanır mı bilmiyorum bu konuyu ileteceğim. bokor ödülleri alanlar ile bir ilgili bir sorun bulunmuyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.