tr supportu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tℂ✫βαβα_З4ℂ✫[Ŧtђ] tarafından 3 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr supportuda bulnduğunuz serverin supportuna yazın diyor hangi ülkedense ona yazın vs vs biz bakmıyoruz diyor ne bileyim yada geçiştirme cevaplar.bide konuları neden kapatıyorsunuz orada cevap hakkı doğn bi sürü neden varken haklı neden ?yoksa sadece seafight haklı oyuncularmı haksız?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Çünkü açtığınız her bir konu içerisinde size gereken cevabı veriyoruz, sizin yazmanız gereken bir şey olmadığı için de konuyu kapatıyoruz. Forumda işleyiş bu şekilde devam etmekte. Mesela şuan bu konunuzu kapamayacağım çünkü yazacak bir şeyiniz olduğunu tahmin edebilmekteyim..

Az önce sordum global 6 oyuncusu server supportu için nereye yazsın diye ve bana tr supportuna da yazabilir dendi.

3. TheRemix*

TheRemix* User

Bu konuda katılıyorum arkadaşa bazı adminler kendi supportumuz tr olmasına rağmen ne yazıkki hala kendi supportunuza yazın diyor oyuncalara kandırmaca cevaplar veriliyor ama gerçekten Bigpatron önemsiyor ve cevap verıyor destek yönünden tek ondan destek aldım bu zmaana kadar.

4. Anladığım kadarıyla bundna bahsediyorsunuz sanırım hp nin yazdığını anlamak istemiyorsunuz merciless modun cevabına bakın isterseniz o size yardımcı olabilir belki.

https://board-tr.seafight.com/threads/acik.71075/#post-449279şu

Son düzenlenen: 3 Ekim 2016
  5. Bakın supportların anlatmak istedği olay şu tr1 serverinde örneğin hesabınız var fakat rusya 2 de hesapla ilgili sorunu rus supporta yazın demeye çalışıyorlar bunu kaçırıyorsunuz.
    Ayrıca @Bigpatron

Team leader yani daha yetkili illaki onun bilgisi daha fazla olacaktır zaten burdaki modlarda sizlere ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyor bence sizler biraz daha sabırlı davranmalısınız.

Son düzenlenen: 3 Ekim 2016
  6. TheRemix*

TheRemix* User

Kardeşim 30 gündür sabırlıyım ne yazkki hala kartal gözüsüz oynuyorum hayatımda bu kadar sabırlı olmamıştım :)

7. Sabrın sonu selamettir. Biraz daha sabır :)

8. REİS*38

REİS*38 User

@Bigpatron Haricinde 1 gün daha yardımcı olanı görmedim supportta,Kanıtları ile bildirdiğim bazı olayları incelenecek yazıp konuyu kapatıyor(şikayet ettiğim oyuncuya hiçbirşey olmuyor).Supportta ayrıca çoğu mesaja kendi supportuna yazın denmesi de cansıkıntısı yaratıyor supporta yazdığına pişman ediyor :( . @Bigpatron adminim teşekkür ederiz,her konuda elinizden gelen yardımı oyunculara sağladığınız için

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Konuyu görüp cevap yazmadığınıza göre demek ki sıkıntı kalmadi diye tahmin ediyorum, varsa da support ile görüşmeye devam edin. Gördüğünüz gibi konular açık bırakıldığı zaman mesajlar uzayıp gidiyor kartal gözünün ne alakasi var degil mi.. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.