Tr serverleri birleşsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «КяǎŁǍяťuя» tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaş oyunda hiç oyuncu yok olanda botta bot kullanmayanlarda çıkış alıp gidiyor savaşacak kimse yok oyuncu sayısı az 2 serveri birleştirsinler örneğin tr3 tr2 tr1 in sayısı yüksek onların ihtiyacı yok oyunda özel gün bile artık oyuncuyu tutmuyor başka oyunları oynuyoruz habire verdiğimz parayı düşününcede bu oyundan kopamıyoruz ya hakkını versinler oyunun yada dikkate alsınlar fikirlerimizi hep kendi bildiklerinizi yapıyorsunuz çıkarttınız bi özel gün onu anlayıp çözene kadar geçti gitti 2-3 gün günlük sıralama yaptınız millet açğini bulup görevleri 2 dakikada bitirdi bu sayede toplarıda aldı bunun cezasıda olmucak oyun açiği oldugu için olan yine bize oldu o kadar açık varki adam bu oyuna nerden bulaştık demeden duramıyor

2. ahmet_53

ahmet_53 User

Fikir havuna yazılan yazıların %100ü k.bakmayın takılmıyorsunuz.

o_O Domain süresilerinin bitmesini bekleriz artık

3. lllllll37

lllllll37 User

yeni server ne zaman açılır tr 4

4. aynı haritaya 200 gemi girince seifght cöküyordu server birleşmesi seafight ı asar bence

özkantr bunu beğendi.
  5. Barut66

Barut66 User

birleşşin ben bu konuyu daha öncede yazdım ama yetkililer iletmiyor bile tüm haritayı dolaş 4 5 i geçmez oyuncu bu durum artık can sıkmaya başlladı bi çözüm bul seafight

6. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

eskisi kadar oyuncu kalmadı. Artık yeni server açılacağını düşünmüyorum. ve evet serverlerin birleştirilmesi fikrini destekliyorum

7. bilgisayarın işletim sistemlerini birz yükselt bişey olmaz aynısı eskiden banada oluyordu sistemi değişince bişey olmuyordu 80 kişilk savaşta

8. k
    kastettiğim seafight ın cöküp erisimin engellenmesi 300 kişinin aynı anda aynı haritaya girdiğini düşün, daha önce yasadık bunları oyunda sürekli hatalar oluyordu oyun oynanmaz hale geliyordu.oyuna ereşim engelleniyordu ve server bakıma alınıyordu.
    evet belki seafight serverları birleştirebilir, acaba neden böyle birseye gerek duydular, cünkü oyucu sayısı azaldı peki bunu suclusu kim?? seafight. kendi oyuncularını elinin tersiyle itti. oyuncu kaybı yasadılar ve bu halen devam ediyor.
    sonuc: eden bulur.

ayrıca benim pc yeterince iyi .

9. Tragula

Tragula User

Rusya 1 ve Rusya 2 serveri birleştirildi.Sebebi bot yüzünden Rusya serverleri boşaldı ve birleştirilmeye gidildi sonucu ne olduğunu bilmiyorum.Ancak olumlu sonuç alınsa bile bence TR serverlerinde de birleştirme olamaz.Çünkü serverler hala etkinliklerde aşırı doluyor.
    Teknik sıkıntı denmesin teknik açıdan bir sıkıntısı yok olacak şey eğer TR serverleri birleştirilirse 600 700 kişi etkinlik yapacak bunuda bilmenizi isterim.

10. evet rusya serwerları birleşti.. sırada usa serwerlar var sanırım amerikadan sonra globaller birleşicek bekleyip görücez.(ben aylar önce konu açmıştım ama ilgilenen olmadı.. serwerların birleşecegi rutbelerin düzelmemesinden belliydi)

11. Zaten burda sayısı az olan serverleri birleştirirler alayını birleştirmez şuan en kötüsü tr2 tr3 haritalar boş olanlarda takmiş bota geziyor onumu batırıp zevk alacam

12. Tragula

Tragula User

Tr2 ve Tr3 birleştirilirse etkinliklerde çok sıkıntı çekeriz.Etkinliklerde eğer etkinlik güzelse tr3 te 2 alyans toplam 300-350 kişi oluyor.

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İletmiyor? Nereden biliyorsunuz iletilmediğini de böyle asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz?

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. adminim serwerların eventten sonra birleşecegi gerçekmi?bugün yine sölediler (globallerin hepsi için)1 serwer olucagı?aslı varmı efendim lütfen bilgilendirin bizi tşk:)

ArCa bunu beğendi.
  15. sanki seafight adam gibi etkinlik yaptıda biz oynadık.
    etkinliklerin 10 da 7 si yaramaz bence istediğin kadar inci versin zevk alamadıktan sonra, cok mantıksız etkinlikler cıkıyor.
    eski adetleri bozdular zaten

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  16. Belki adam bulmak için birleşsin diyorsunuz ama serverler anca rahatladı. Pır toplamak ölüm olur. Tılsımlar şuan bile ölüm daha feci olur. Etkinliklerde ışınlanıyorsunuz buna rağmen geminin yarısı kesilmiş oluyor hiç sıkamazsınız. Her açıdan düşünmeniz lazım

17. Valla kardeş etkinlk oyuncusu değilim ben bi macera aksiyon istiyorum oyunu çoğu millet ticarete dönüştürdü bota takıyor gemiyi oyuna girme yok 6 ay snra doldurup satıyorlar etknlk istiyorsun ee o zaman herkes etknlkte gelsin oyuna onun haricinde oynamayalım oyunu etknlk olmadiğindada takın bota gemileri

18. gemiyi bota takmak ne demek ya? bot vs illegal seyler haberiniz yok galiba ya da var ama umrunuzda degil?

19. Aldırış etmeden kullanan çok çünkü oyunun bi zevki kalmadı etkinlk bile tutmuyor oyunda milleti habire yapıyorlar ama boşa biz değişiklik bekliyoruz habire bişeyler çıkartıyorlar yok kaleymiş umrundamı insanın oyunda bişey yok yapıp ne yapacak gemi boşta durmasın diye alıyorlar botu kullanıyorlar ban yerse yer üzülmez adam sadece kalan parayı kurtardık diye sevinir bu oyun herkeste çok bağımlılık yaptı ama artık yavaş yavaş iğrençleşmeye soğumaya başladık o yüzden çoğu kişide bota koyuyor gemiyi şuan etkinlk var ama bütün haritalarda 1-2 gemi botta takılıyor seafight yönetimide etkinliğe devam etsin iyi iş yapıyorlar çok güzel yöntem oyunu daha çok oynuyoruz bu sayede :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  20. serverleri birleştirip ve rütbeleri düzeltirlerse oyuna dönerim.