tr serverlardaki adaletsizlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve nogameyesmoney22 tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konuyu açıyorum ..yetkili kişiler umarım kapatmazlar ..nede olsa forum her oyuncunun görüşünü dile getirebileceği bi yer..

evet arkadaşlar tr serverlarındaki adaletsizlik hiç bi yerde yok ..tr1 barbarossa hayrettin gemisi içinde her türlü item malzeme sınırsızca yüklenmiş..bu gemi neden gecesini gündüzünü ve parasını gemisini geliştirmek için uğraşan oyunculara karşı kullanıyor.her oyunda oyuncu , oyunun en iyisi olmayı ister ama zaten adminler buna gerek bırakmıyolar sağolsun.

diğer tr severlerindeded buna benzer durumlar var..

demek istediğim kısacası bu oyunda emek önemli deil.istediğiniz kadar harcama yapın yine önemli deil.çünkü bir çaba sarfetmeden içerisi item gülle dolu bir sürü hesap var.

lütfen okuyan herkes bir yorumda bulunsun.yetkili adminde konuyu silmesin ve oyuncuların görüşlerini görsün ..herkese iyi oyunlar demek siterdim ama oyunda kasıyomuş galiba :D

2. *MV1*

*MV1* User

bu arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum ama buraya yazman supporta yazman inan bana hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Sonuçta burayı oyun sahipleri yada büyük adminler yada server adminlerinin bir üsttekileri okumuyordur.Ben 7 yıllık oyun hayatımda 1 kere gördüm server adminlerinin amirinin gelipte ts lerde şikayetleri dinledikleri ondan sonrada oyunu server adminlerinin eline bırakıp gittiler.Oyunda o yüzden her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor.Bende bu şartlar altında gemilerimdeki inciler ve gülleler bittikten sonra oyunu bırakmaya

Gangsta53 bunu beğendi.
  3. Aynen öyle dostum çok büyük bir adaletsizlik var onlara yetişmem aylarımı alır ama bin lira atarsam anca yetişirim tabi izin verirlerse pvp ye çıkamıyorum direk batıyorum full hesaplı arkadaşalar düşük haritalarda geziyorlar .Düşük arkadaşlara yardımcı olmanız gerekiyor seafight ekibi..

яoтαsız bunu beğendi.
  4. oyun oyun olma özelliğini kaybetmiş adete ticarethaneye dönmüş. paralı oyuncularda maalesef paran yoksa oynama der gibi tavırlar sergiliyor. etkinlik çıkar bütün büyük gemiler harita 2 ye inmiş ufak gemilere oyun hakkı tanımıyor. sözüm ona adminler bunu görüyor ama sorunu çözücü iyileştirme yapmıyorlar. adaletleri tek taraf için kullanıyorlar adeta. bu oyuna basladığım da 10 kadar arkadasım vardı onların ısrarıyla basladım bu oyuna şuan hiçbiri yok sebebi de oyunun paraya dönüşmesi ve alttan gelenlere imkan tanınmaması artık düşünün...

яoтαsız bunu beğendi.
  5. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sorununuzu belirttiniz gormek isteyenlerde gorur ama burada konuyu acik birakamayiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.