Geri bildirim TR Fiyat Değişikliği Hakkında!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2000 cc üstü araçlarda yüzde 145 olan ÖTV yüzde 160'a yükseldi. 25 kasım 2016 haberini bulabildim kusura bakma yeni yıl sonrası 2000 silindir üstü %168 oldu

2. Yahu herkes fiyat çok yüksek felan yazmış.Bence mantıklı bir değişiklik olmuş.Neden derseniz.Biz bir işyerinde çalışınca yıl başında hemen zam isteriz.Normal olarak da artması gerekmektedir.Ee bu oyunun programcısı, yöneticisi vb. çalışanlarında maaşına zam istemesi normal.Yonetici normal olarak ne yapicak gelirini yüksek tutup işçilerine istedikleri miktarı vermek zorundadır.Aksi takdirde işçi kısmı işi bırakır.Bu sadece bir örnektir.Bunun yemesi icmesi de var.He son olarak adamlar size zorla su paketi alın diye de zorlamiyor.Siz yine kendi iradenizle alıyorsunuz.Kisacasi almak veya almamak size kalmiş.Hep kendinizi düşünmeyiniz.

3. fiyatlar çok artmış pahalı olmuş açıkcası. %25 bayağı zam olmuş

4. Enesç

Enesç User

sen ne diyorsun ya adamların aylık kazancı en az 60 milyon tl

5. KerBeY

KerBeY User

Zam olur anlarız ama %25 çok
    Eğer gerçeği söylemek gerekirse zaman öldürmek için bu oyunu oynuyoruz ama şöyle bişey varki dış dünyadan kopup ilişkimizi kesiyoruz nerdeyse bilgisayara bağımlı oluyoruz değerleri vaktimizi ilerde geri gelmiçek zamanlarımızı burda yok ediyoruz.
    Elektrik harcıyoruz saten elektrik oldukça yüksek bedelli kullanıyoruz yani harcadığımız elektrik oyuna gelen zamma denk eder interneti var bide bunun aslında gelen zammın pekte önemi yok arkadaşlar.
    Oyun sardığı için saatlerce kalkamıyoruz başından göz bozukluğu,bel ağrısı ,baş ağrısı,yorgunluk gibi etkileri varken halen zammı ve oyunu düşünmek çok yanlış olur aslında.
    Zaten mevcut paketleri parası bol olanlar çekmekte yani parası olan alıyor zammın pekte önemi olmuyor bu anlamda sonuçta gerçek hatta nelere şişirilmiş şekilde zamlı ödüyoruz Allah bilir 2 tl lik benzine 5 lira veriyoruz şimdi oyuna gelen %25 zamda fazla koymaz kimseye heralde

6. TheRemix*

TheRemix* User

%25 gibi zam şuanda birçok insan için fazla olmayabilirde unutmayın ki bu 2.zam ve %50 gibi zam yapılmış oluyor gerçekten bu oyuna belli miktarlarda para harcamış bir oyuncu olarak artık bundan sonra çok beklerler .

7. % 25 zam yapılmıs hadi hayırlı ugurlu olsun seafight bol kazançlar

8. benım düşündüğüm şu acaba dolar ınınce bu fiyatlarda ınecekmı?

9. Adamın ne kadar kazandığı seni veya beni alakadar etmez.Yılda bir olması veya iki kez olması normal.

10. 08ger08

08ger08 User

Yahu bu ülkede benzine mazota doğalgaza ne zamlar gördük bu kadar ses çıksaydı hükümet düşerdi %25 zamlı artık alan alır almayan almaz

AliminyumFolyoBremın bunu beğendi.
  11. Enesç

Enesç User

benim dediğim 60 milyon herkes sadece 4tl lik birsey alsa yani en az 60 milyon

12. 08ger08

08ger08 User

kardeşim birşey sorucam sen şimdi hayatında cebinden çıkan her kuruş başkasının cebine giriyor diye mi düşünüyorsun

13. Enesç

Enesç User

masraflar filan var direk net kaar demedim zaten ben

14. merhaba fiyat artırımı yapacağınıza oyundaki eksiklikleri oyun donmalarını düzelteceğinize hangi konulara giriyorsunuz ne alaka bakın bot kullanan oyuncuların gemilerini kapatın önce bunları yapın sonra bu konulara gelin oyunda bir görsellik yok ilerleme yok zam var biz değil siz kaybedersiniz oyuncuları nasıl bu oyuna bağlamaya çalışacağınıza siz daha çok uzaklaştırıyorsunuz oyun da dolarla ilgili olarak ne alıp bize sunuyorsunuz anamıyorum oyunu yazılım üzerine olduğunu düşünüyorum. bizim ülkemizdeki doların artması veya düşmesi sizlerin ne alakası var anlamıyorum bizlere deyinki ben gülleyi veya itemleri oyuna sunarken dolar olarak alıyorum size satıyorum anlatırmısınız

15. atlas42

atlas42 User

Bu fiyat değişikliğinin bir kısmının programcıların geliştirilmesine ayrılması düşüncesindeyim. Böylelikle oyun hatalarının en kısa zamanda asgari düzeye indirilmesi kanaatindeyim.

16. theboss33

theboss33 User

artan fiyatlar oyunada yansıması lazım o zaman sandıktan ve pırıltıtan kazanılanlarında artması gerekir o zaman dengelenir...

17. iTeemoTR

iTeemoTR User

kasapdan et alırsın para verırsın adam parasını alır sen etını alır karnını doyurursun
    burda para verıyoruz sızden ne cıkıyor ?? denızden gemınımı verıyorsun :D sanal bu sanalll :D
    neye dayanarak fıyat artısı oluyor oyunu oynuyoruz dıye işin seyını cıkartmayın insanlar bu oyunu oynamazsa
    neyden para kazanacaksınız.. Yaptıgınız açlıkdan baska bısey değil bosuna hıkaye okumayın buda benım tepkim iyi günler.

TheRemix* ve mamı_55 bunu beğendi.
  18. beatdovne

beatdovne User

BAKIN ŞUAN ŞU YORUMLARIN HEPSİNİ OKUDUKÇA SİNİRLENİYORUM FORUMDAKİ YETKİLİLER NASIL DAYANIYOR ANLAMIYORUM BAKIN SİZE ZORLA PARA VERDİREN YOK İSTER VERİN İSTER VERMEYİN ASGARİ ÜCRET ŞU KADAR DEMEYİ BİLİYOSUNUZ ASGARİ ÜCRET 1400 TAMAM AMA SİZ CEBİNİZDE SON MODEL İPHONE LA FULL GAMİNG PC İLE OYUN OYNAYIP GEZİP GELEN HER PAKETİ ALIYOSUNUZ BEN OYUN YAPIMCISI OLSAM O ÜLKENİN GEÇİM DURUMUNA BAKMAM ABİCİM GEÇİM ZORSA O ÜLKEDE PARA YATIRMA ALMA, SEN 1400 TL MAAŞ ALIYOSUN AMA AYLIK 10 BİN 20 BİN TL ALIP BU OYUNU OYNAYAN ADAMLARDA VAR PAKETLER ARTINCA ZATEN FİYATLARA LAF ATAN KİŞİLERİN YARISINDAN ÇOĞU ASGARİ ÜCRETDEN FAZLA MAAŞ ALAN KİŞİLERDİR SON LAFIMDA ADAMIN GEÇİM DURUMU ZORSA NEDEN OYUNA VAKİT VE PARA HARCASIN ?
    BAŞKA BİR ŞEY DAHA SORUNCA HEPİNİZ ZEVK İÇİN OYNUYORUM DEMEYİ BİLİYOSUNUZ OYUNUN İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLMASINI İSTİYORSUNUZ AMA NEDEN OYUNUN KURALLARINA UYMUYOSUNUZ ŞURDAN BAKSAN ŞU KONUYA MESAJ YAZANLARIN ÇOĞUNLUĞU HAYATINDA EN AZ 1 KEZ TAKAS VEYA SATIŞ YAPMIŞTIR KURALLARINA UY ADAM GİBİ OYNA ZEVK AL PARA YATIRMAK ZORUNLU DEĞİL FREE TO PLAY ADAM SENİ BATIRINCA YOK ASA BASMIŞ YOK TILSIM BASMIŞ BENDE ALAYIM DİYİP ALIYOSUNUZ ONDAN SONRA YOK GEÇİM ŞÖYLE ASGARİ ÜCRET ŞÖYLE
    Bİ DÜZENLEME DAHA YAPAYIM ÜSTÜM DEKİ ARKADAŞ BUNLAR SANAL OLABİLİR AMA ADAMLAR ZAMANINI HARCIYOR KODLAMA YAPIYOR TASARIM YAPIYOR ADAM BUNU SADECE SEN OYNA ZEVK AL DİYEMİ YPAIYOR? YADA BAŞKA BİRŞEY YOUTUBERLAR ADAMLAR SADECE ZEVK İÇİNMİ VİDEO ÇEKİYOR ATIYOR EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ONLARINDA ALMASI LAZIM.

tamamdır son birşey daha buda forum ve chat deki yetkili arkadaşlar için 300 bin inci çok düşük bir ücret acaba diğer ülke yetkilileride bu kadar alıyormu insan düşünüyor 300 bin inci 3-4 günde kasılabilecek birşey bence sadece kendimizi düşünmemeliyiz yetkililerin gelirininde artması yönünde olumlu şeyler olur umarım.

19. TheRemix*

TheRemix* User

Siz bu düşünce ile ya oyuna para harcamayan bir oyuncusunuz yada holding sahibi bir oyuncusunuz.Oyunda yapılan zam şuan %25 değil toplam yapılan zam %50 bu oyunda para harcamayın demekte oyun hakkında hiç bir fikriniz olmadığını gösteriyor vodo topu veya yeni çıkan bir paketi almazsanız oyunda ancak sistem vurarak oynarsınız ne fikirle yazdınız bunu bilmıyorum .Ve zaten bu paketler bedavaya çıkmıyordu zaten belli bir ücreti vardı.Ozaman hayatta benzine gelen zama elektriğe gelen zama v.sde ağlayamayacaksınız size zevkine mi elektrik su verıyorlar.Ve bu oyun freeto play yani demeniz ücretsiz bir oyun gibi gözüksede vodo topu almadan oynayabiliyorsanız helal olsun.

20. beatdovne

beatdovne User

Free to play fakat pay for win siz voodoo topu almadan duramıyorsanız 10 tl de olsa alırsınız 100 tl de olsa alırsınız 10 tl de olsa pahalı diye yakınır 100 tl olsada yakınırsınız ve oyuna para harcamayan bir oyuncuyum oyun hakkında bilgim çok değil evet 6 yıl daha 8-9 yıl değil ama yinede iyi biliyorum para yatırılmadanda kazanılacağını da biliyorum sizin o para verip aldığınız toplar etkinliklerdende kazanılıyor ve son bir lafım var buda neredeyse tüm oyunculara GELEN HER YENİLİKDEN ŞİKAYET EDECEĞİNİZE OYUNU BIRAKIN ZORLA OYNATMIYORUZ SİZİ KENDİ İSTEĞİNİZ GİBİ OLMASINI İSTİYORSANIZ KOLAYSA GİDİP KENDİ OYUNUNUZU YAPMAYA ÇALIŞIN KENDİ İSTEĞİNİZ GİBİ YAPIN HERŞEYİ BİLİYOR HAVASINIZDASINIZ BİLİYORSANIZ HADİ KALKIP YAPIN SEAFİGHTDAN DAHA GÜZEL OLSUN OYNAYALIM? O OYUNDA DİYELİM 10 KİŞİ ÇALIŞTIRIYORSUNUZ PAKET FİYATLARI AYNI GELİRİNİZ 10 KİŞİYE ANCA YETİYOR AMA 12-13 KİŞİYİ ÇALIŞTIRMANIZ GEREKTİ NAPICAKSINIZ PAKET FİYATI ARTTIRMAKTAN BAŞKA?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.