Geri bildirim TR Fiyat Değişikliği Hakkında!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tipebakyaa

tipebakyaa User

asgarı ucretın 1400 tl oldugu ulkede yuzde 25 zam denır Allah askına.. bır tane gemı tasarımı 124 tl ındırım vıp bokor mokor derken zaten aylık 100 tl sabıt gıder yukledınız.. oyle toplar satıyorsunuz kı para vermeden alınamıyor.. 45 tane topu 250 tl yaptınız.full 4. evıye balyoz ıcın harcanacak para ne kadar bılyıor musunuz. sızın turkıyedekı maaslardan haberınız yok mu.. madem Turkıye en uygun fıyatlı ulke neden yenı zellanda uzerınden acılan gemılerı kapattınız..bu oyun bu gıdısle nasıl oyuncu bulamadıgı ıcın server bırlestırdı yakında oyuncular bıttıkce tek bır serverda devem eder..Turkıye sorumluları olarak ufacık bır mudahale edemıyor musunuz.. almanyada asgarı ucret 1500euro..turkıyede 350 euro..ordakı bızım 10 tl aldıgımız ıtemı 5 euroya alıyor.. maaslara oranlarsanız hangı memleket ucuzmuz gorurrsunuzz..yazık..

2. Helal olsun kardeşim ÇOK DOĞRU söyledin...

3. Ya abartcak bi yükselme yok gemi tasarımları hariç sonuçta zevk mesele veren verir vermeyen vermez 5tl fark oynamış etkınlık ögelerinde ama misal bu kur olayı düzeldiginde geri düzelmicek sinir bozan sey bu ve hatta gene artıcak :/

TiryakiHasan bunu beğendi.
  4. reswani02

reswani02 User

Ağzına yüreğine sağlık hocam

5. Çocuk kandırır gibi birde dolar euro kurundaki artışı bahane etmişsiniz. Balyoz paketi satışa sunarken madenden demir çelik çıkartıpta mı yapıyorsunuz o topu? Üretim maaliyeti 0 olan bir şeyi kurdan dolayı nasıl fiyat artırımına götürebiliyorsunuz?

PurpLeFT, TiryakiHasan ve ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  6. Haklısın eline sağlık ama sunu hesaba kat oyun hesabını nerde acarsan para cinsi ona gore oluyor yani sana 10tl ona 10euro oluyor ben öle biliyom

7. karayel

karayel User

Oyun hesabını nereden açarsan derken ülke bazlı bayrak değişimi görülüyor bunu hesaba katarsak almanyada olmayan birisi TR bayrak ile oynayamaz buda demektirki geliri o ülkenin birimi iledir.

Bunuda baz alırsak TR de oynayan ikamet eden birisinin gücü bunlara el vermez.

8. heaty

heaty User

Kısacası Seafight her türlü her yerden kazığını atıyor.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  9. 8 Yıldan Vazladır Bu Oyunu Oynuyorum Her Ay Düzenli Bir Şekilde Buraya Yatırmış Olduğumun Parayı SSK Ya Yatırsaydım 8 Yılda Emekli Olurdum Başka Ülkelerle Kıyaslama Yapılmaz Türkiyenin Ekonomisi Belli Asgari Ücreti Ve İnsan Başına Düşen Milli Geliri Bellli Fiyatların Yükseltilmesi Bence Yanlış Bir Durum Türkiyede Seafighten vazla Her Şeyi Parayla Oynanılan Bir BAŞKA Oyun Varmı Ben Şahsen Görmedim Diyer Oyunlarda Yabancı Ülkelerin Oyunları Ama Seafight Kadar Her Şeyi Paraya Dökmüyorlar..Türkiye Seafight Yönetimin Bu Uygulamanın Ve Türkiyenin Parasal Yönünde Durmunu Seafight Yönetimine Bildirmeleri Konusunda Pasif Kalmamaları Lazım Diye Düşünüyorum..

TiryakiHasan ve heaty bunu beğendi.
  10. etkinlik demişsiniz hani şubata girdik fiyatlarda bize girdi :D hani etkinlik hani kaarlı paket hadi sizi görelim

Enesç bunu beğendi.
  11. kaddarr

kaddarr User

katılıyorum herşeye zam gelmiş nerde bu paketler :D

12. Kamufulee

Kamufulee User

Sızın yazdınız yazıya gore bunu sadece gemısı saglam ve gullesı olanlar yapıyor gerı kalan arkadaslar bırsey yapamıyor maaalesef adalet yok eskısı gıbı etkınlıkte yok :D

13. İyi oyunlar dilediniz saolun, yabancıların sesini duyuyorsunuz da bizim sesimizi duyan yok öle değilmi? hiçbirşeyi ummaya gerek yok sizler bizim sesimizi duymayıp yabancıların sesi duyuluorsa siz TÜRK adminlerimiz ve yetkililerimiz sesini çıkarmıyorsa susuyorsa helal olsun diyorum size. %25 Artış alınan 1400 maaş 500 paket mi alalım ? hadi bakalım ne olacak böyle kalacagından eminim. Saygılar..

Enesç bunu beğendi.
  14. hadi bakalım bigpoint çin mi daha güçlü yoksa Türk oyuncularımı göreçeğiz.

15. Böyle bir şeyi söylerken avrupa standartlarındaki bir oyuncunun alım gücüyle türkiyedeki bir oyuncunun alım gücünün aynı olmadığını umarım biliyorsunuzdur.

Son düzenlenen: 1 Şubat 2017
  16. tamam arttırında bu kadar neye arttırdınız alt gemiler gelişmesin mi ? yoksa millet oyunu mu bıraksın ?

17. yakında oyunda bütün serverleri birleştirmek ozrunda kalacak bu oyun yetkilileri devam böyle :D

18. REİS*38

REİS*38 User

Fiyatlar kur dolayısıyla %25 artmış,fakar dolar %25 değer kazanmadı :D seafight (Free Game ) kısmına giriyordu bir aralar podcastlarda da bahsediliyordu bu durumdan.Çinliler ortak olduktan sonra değişti herhalde bu durum

19. LazDu

LazDu User

kim ne derse desin hiç bir oyunda %25 bir zam yoktur ülke ekonomisne gere degerlendırılıyorsa ona gore zam gelir bence admıin arkdaslar bu konuyu iletleliler yetkılı mercılere

20. LazDu

LazDu User

hiç bir oyunda % 25 zam yapılmaz buna ülke kuru denmez yabancı ülkeler yok türkiye az oduyor diyorlar peki bizim mod arkadaslarımız neden bızım haklarımızı sovunmuyor bizim sayemızde oyunda bellı oduller alıyorlar bence onlarda bızım goruslerımız bıldırmek zorundalar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.