Geri bildirim TR Fiyat Değişikliği Hakkında!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. junoxx38

junoxx38 User

hep aynı şeyler fiyatlar yükseliyo ama karlı bi etkinlik falan hiç göremiyoruz bu kar erimesi etkinliğ sandıktan çıkan demir zıpkın veya barut çelik zırh küfür gibi bişey resmen artık bi önlemini alın

2. Valla kim ne derse desin adam cebine bakar az para gelirse etkinlikteki bollugu kısar cok para gelirse arttırır zaten ben bekliyodum böle bi yenilik ki bu yıl 1 kere daha gelebilir böyle bi artırma

TiryakiHasan bunu beğendi.
  3. TheRemix*

TheRemix* User

Türkiye ekonomik olarak zorlanırken böyle bir fiyat artışına gidilmesi ne amaçla yapılmakta anlam veremiyoruz diğer ülkeler şikayetçiymiş biz farklı serverlarda Venezuela gibi çok ucuz fiyata alım yapan kişilerle oynadık ancak biliyoruz ki onların ekonomik durumuna göre o fiyatlar dahi pahalı bunun açıklaması yapılması gerekirken fiyat artışı olmasına ne gerek var ve bu yapılan 2. fiyat artışı.

4. öncelikle oyunun kusursuz olmasına çalışmanız lazım ondan sonra parayı hak ettiğinizin hesabını yapmalısınız.

maalesef oyun kusurlarını görmeden yok kur farkı yok bilmem ne farkı demek çözüm değildir.

zaten bizim sesimizin çin e ya da almanya ya gittiğini düşünmemiz kadar saçma bir fiyat ayarlaması.

"bence fiyatlar çok düşük , bir kurumun sanal oyun için topladığı gerçek para kurumun ayakta kalmasını zorlaştırıyor.
    gelir gider dengesi için artışın % 100 den fazla olması lazım. kur farkı kurtarmaz!"
    oyuncuların chat'teki yazışmalarına bakarsanız çoğu oynatmış durumda, siz de kur farkı ile oynarsanız tam olur!

" bu artışın siz değerli admin ve görevli arkadaşların gemilerine yüklenen "maaş"larına müspet bir şekilde yansımasını temenni ederim.

ne için yazıyorum bilmiyorum asıl yazmak istediğimle şu an yazdığım farklı. nezaket içinde yazmak için psikolojik destek alıyorum
    desem yeridir. :)

TiryakiHasan ve İyori_Yagami bunu beğendi.
  5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Karlı bir etkinlik göremediğimiz için mi şuan hala tabiri caizse 'deli gibi' skuld kesiyoruz kristal kasıp gülle alıyoruz ve bu gülle para ile satılıyor normalde, karlı bir etkinlik göremediğimiz için mı her gemide binlerce legba tılsımı var kabaktan beri :) Tamam fiyat artışı eleştirilebilir ama lütfen etkinlikler konusunda biraz daha objektif bakalım..

6. TheRemix*

TheRemix* User

Bundan sonra çok para kazanabileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar eskiden 100 bokor atarken 50 atılır yine değişen bişe olmaz paketleri almayız olur biter kaybeden kendileri olur oyuncuların çoğu zaten şuanda para yatırmamakta malum otolar heryerde para kazandıkları oyuncuları kaybetmeye çalışmak nedir.

TiryakiHasan ve ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  7. oyunda para ile satılan herşeyin daha uygun olması lazım gelirken siz zam yapıyosunuz düz mantık dünyada zengin ortalması belli seviyede ama siz zenginlere hitap eden bi oyun yapmayı tercih ediyosunuz ama sizin oyun kaliteniz zengin deyi bu aynen şuna benziyo doğan marka aracı ferrari fiyatına piyasa yaptırmaya çalışmak halbuki uygun yapın hem oyuncular artsın hemde siz sürümden kazanın altı üstü bi iki rakam yazarak paraya çeviriyosunuz sermaye yok bişey yok

TiryakiHasan ve ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  8. Türkiye severi ucuz filan tamamda Türkiye'de herşey pahalı şuan bi araba almaya kalksak%168 ötv %18 kdv + %18 ötv kdvsi ödüyoruz. Dışarıda hayat bu kadar pahalıyken oyuna ayrılan bütçe de düşüyor

9. Kardeşim sen Mercedes SLS AMG falan mı alıyosun %168 ÖTV nedir? :))) Rakamların doğrusunu öğrenip burada gelip yorum yapın, kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin.

10. Fiyat artışları biraz anormal olmuş ama zamanı olana etkinlikler güzel parayla satılan gülleyi adam koymuş karaborsaya birde dediğiniz gibi krsital içinde skuld koymuş eee oldu skuld vurmayadmı gülle versin buz veya vududum yani parayla satılan gülle isteyen incisine kıyacak vuracak skuld krsitalini kasıp alıcak güllesini incim yok kesemiyorum diyende yoktur heralde bu zamanda yüzde 90 gemilerde milyon milyon inci var Artı olarak şuan 2. event var oda kristal verio hemde sıktığın gülenin incisiyle birlikte :)

11. MusaSOW

MusaSOW User

bende ıncı yok gullede yok :D

12. :)

13. ya arkadaşlar anlamadınızmı hammeddeyi dolar bazından alıyorlar o yüzden fiyatlar arttı. artık nasıl bi hammeddeyse :)

14. TheRemix*

TheRemix* User

Bu cevab alkışlanır :)

15. Eee olacak o kadar,euro ve dolar fiyatları arttı ,seafight ta o itemleri dolar ve Euro ile alıyor ,neden zarar etsinler değilmi ??? ;)

16. Umarız moderatörlerimizin aldığı inciye de yansır, adalet sağlanır. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2017
  17. sadece 300 bin incimi alıyosunuz maaş fln yokmu 300bin inci günlükmü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2017
  18. naptın sen ya camide müezzine maaş verilirse nolur biliyon mu :D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  19. baba34_foo

baba34_foo User

bu ne saçmalıktıre ya türkiye ile avrupadakı yaşam şartları kazanım şartları aynımıki?:burdakı insanların geneli asgari ücretle çalışan insanlar veya geneli öğrenci olanlar öyle bi artış yapıyorkı anasunu satayım milyarder burdakıler .zaten itemleri bilgisayar üzerinde tasarlayıp satıyorsın götürüsü olmayan havadan kazanç elde ediyorsun buna üstelik dolar mış vs bahanesi ile yüksek fiyat uyguluyorsun ne diyeyim milletim inşallah ayık olurda almaz bunları.BUNUN ADINA MİLLETİ SÖĞÜŞLEME DENİR BİZİM TABİRİMİZDE.

20. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.