tr fiyat artışı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ๖ۣۜǤαℓαdʀɨɛʟ`ℂ¤ tarafından 24 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. serverler ilk birleştiğindeki dolar kuru 17-18 bazındaymış şimdi 27 hafta sonuna kadar 28 olacak
    bu artış illaki bu oyunu da etkileyecek fiyat artışı ne zaman olacak net bilgi var mı ciddi bir artış geleceğini duymakla beraber bir gün kalktığımda 2 tane bokorun 40 tl olduğunu görmek istemiyorum zaten yağmacıyı açmak için bile en gereksiz paketi almak bile 180-200 tl tutuyor bunun fiyatını 300-500 e çıkarırsanız forumda karşılıklı tavla atarsınız (legend-star)
    hala oynayan ve ne kadar üzücü olsa da gemisini yabancılara satmayan bir avuç insan kaldık olan bize olacak bunu okuyacak olan star ve legend türk oyuncu kalmayınca tr forumuna da gerek kalmayacak haberiniz olsun

2. -LegenD-

-LegenD- User

Bu konu ile alakalı bir bilgim yok. Bize bir bilgi gelirse sizler ile paylaşırız. Bu arada tavla sevmem. Siz ben star ve bigpatron okey döneriz.

Saygılarımla.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Onu tam bilmiyorum ama sizin için öğrenirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.