TR CHAT

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve KØPUYØЯUZ•BU│GΞCΞ tarafından 28 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr chat adminleri ,cmleri ve moderatörleri fazla katı ve gereksiz cezalandırıcı eylemlerde bulunuyor.
    Normalde küresel chat daha katı daha seviyeli olur ama bizimkiler çocuk koruyan ebeveyn gibi rolleniyorlar.
    Küreselde nasıl rahatça hafif toxiclik serbestse tr chatinde de olsun.
    En ufak şeyde banlıyorlar .
    Küreselde olmayan tutum nasıl oluyor da bizim chatimizde oluyor anlamış değilim.
    Yabancılar bizim milletin kültürüne hakim değil diye böyle olduğunu düşünüyorum .
    Amirinizin bunu düzeltmesi lazım.
    Chat konuşmak , tartışmak için var . Söveni banla yeter ,bu seviyeyi tutturmayı becerebilseniz keşke.​

2. EsqiMause

EsqiMause User

dostum ban alacaksın haberin olsun

3. Valla bende anlamıyorum onu.Burda sesimizi duyurmaya çalışınca yine biz suçlu oluruz.Forum adminleri o kadar layığıyla görevlerini yerine getirirken,chatten sorumlu görevli arkadaşlar çoğu zaman bağlı oldukları alyans filolarını veya arkadaşlarını kayırıyor.
    A desen mute alıyorsun B desen mute alıyorsun.Bu gerçekten sinir bozucu bir durum.
    Bu bir savaş oyunu elbette sinirlenicez öfkelenicez birbirimize laf atıcaz.Ama ailevi değerler ve küfür olursa elbette gereğini yapıcak.
    Ama herşeye de mute atılmaz ki arkadaşım.Hiç mi yetkililer görmüyor chatte ne olup bittiğini ben şahsen Sn. @Star'ın bu konuyla ilgileneceğini düşünüyorum.
    Chat panelinde görevli arkadaşlar gerçekten can sıkmaya başladı.Bu benim değil tüm oyuncuların dile getirdiği bir durum.

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Öncelik ile kimse bizim amirimiz değil, Burası da bir kurum değil, Ayrıca kimse kimsenin annesi babası da değil. Dolayısı ile tabirlerinize dikkat etme hususunda sizi uyarıyorum. Gelelim küresel ile bizim sohbet kısmına, Örnek veriyorum adam küreselde NOOB yazıyor. Bunun karşılığı ÇAYLAK. Bizim sohbette buna müsade etsek ne olur ? Tahmin bile edemiyorum. Bizim kelime anlamlarımız çok derin ve bir kelimenin birden çok anlamı var. Ayrıca bizim oyuncularımız o kelimeleri hiç masum şekilde kullanmıyor ve sonucu küfüre dönüyor. Sohbet kuralları değişmeyecek. Yani sizim ebeveynleriniz hep mesaide olacak.

Saygılarımla.

5. Claduio

E işin sonu zaten günün sonunda ailevi değerlere gidiyor. Ben bunu bile bile neden buna müsama göstereyim ki, Önce chat kurallarını sorgulamak yerine kendimizi, bu oyunu hayatımızda nereye koyduğumuzu, neden küreselde iş aile değerlerine gitmediğini ama günün sonunda bizim değerlere küfür ettiğimizi sorgulamamız gerek.

ROVER.96 bunu beğendi.
  6. Anlıyorum sizi haklılık payınız var ama bahsettiğim şey daha mantıklı geliyor ve çoğu kişi de bana katılıyordur .
    Benim dediğim şekilde sadece toxiclik ileri gittiği zaman ban atılırsa ne olur açıklıyalım :
    1- Adminler az mesai yapar.
    2- Herkesin ya da çoğunluğun , işi büyütüp küfürleşmeye götüreceğini bilemezsiniz ; herkes ruh hastası , küfürbaz , sorunlu değil .
    3- Farz edelim ki insanların çoğu abartıyor , bu da bir özgürlüktür . Chat banı süresini uzatın , çak 1 hafta 1 ay sussun . Yani caydırıcı olun korksunlar o zaman .
    4-Chat canlanır ve insanlar birbiriyle şakalaşmaya , inatlaşmaya , laf sokmaya korkmazlar.
    5- Adminler , cmler sürekli sen şuncusun buncusun diye tabirlere bi nebze az maruz kalır.
    6- Discord ve forumda chatle alakalı sağlam bi kurallar listesi koyun detaylıca anlatın ne olsun ne olmasın , neye izin veriliyor neye verilmiyor. Sonra da diyin ki sorumluluk kabul etmiyoruz.
    7-Kaldı ki insanlar sürekli abartmaya başladı 1 olur 2 olur ciddi cezalar yiyince emin olun nerde duracağını az buçuk kestirmeye başlarlar.
    8- Atıyorum noob , npc , iğrençsin , kötüsün vs bu ve benzeri yazışmalara izin verilmesi gerekiyor , aman konu ileri gider diye tümden engellemek mantıklı değil. Sorunlarla böyle başa çıkmak kolaya kaçmaktır.
    9-Ayrıca bahsettiğim durumda adminler daha az çalışacak ve uzun süreli ban attığında kafası daha çok rahat edicek . Maillerden açın banımı yazanlara da önceden duyurusu yapıldı değişiklik yapılmıcak yazsanız yeterli.
    Lütfen sabit fikirli ve inatçı davranmak yerine durun bi düşünün ve yetkililere iletin.
    Burda kimse benim babamın oğlu değil , bigpointinde de hissedarı değilim . Paramızı zamanımızı veriyosak bu oyuna ; her anlamıyla bulunduğum yerin , uğraştığımız şeylerin kaliteli olmasını isteriz.
    Bu dediklerimi siz bir kere yapıcaksınız ve oyun devam ettiği sürece insanlar da memnun kalmış olucak .

BIRAKTI bunu beğendi.
  7. Claduio

Merhabalar,

Sizinde haklılık payınız var laikin, söylediğim gibi millet olarak mentalimizi, zihniyetimizi düzeltmediğimiz sürece bu katı ve sert gelen kurallar sohbetin zirvesi olmaya devam edecek.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.