TR 1 e oyuncu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve alize38 tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. alize38

alize38 User

> TR 1 sunucusu artık eskisi gibi oyuncu olmadığı için eğlence alamıyoruz , diğer online oyunlarda buna sunucuları birleştirerek çözüm buldular benimde sizden isteğim TR2 ile TR1 sunucularını birleştirin ki TR3 sunucusuna kafa tutabilsin , cidden artık TR1 de oyuncu kalmadı. Gerektiğini yaparsanız TR1 olarak cidden çok mutlu oluruz, teşekkürler.

2. özkantr

özkantr User

daha gecen kıs etkınlığınde sadece benım alyansımda 250 kısı onlıne vardı. dıger ıkı alyansı saymıyorum. ama sımdı oyuncuları oyuna cekecek bırseyler yapılmalı.

3. ArCa

ArCa User

tr2 tr1 birleştirilsin bence

4. alize38

alize38 User

Bencede TR 1 Ve TR 2 Serverinin birleştirilmesi yapılacak en güzel şey olur TR 1 için

5. Tr1 servirinda az oyuncunu var bence yaniliyorsun ben yillardir tr1 de oynuyordum yan haritaya özgürlük atiyor gidene kadar bitiyor oyuncu sayisi az demeyin o zaman bu oyuncular nerden geliyor :))) ha birleşme değilde 1 defalına en sağlam gemimizle istediğimiz servira gidelim yeter ben hemen kaçar oyuncu sayisi olmayan bi servira giderim:)))

6. Λşkın¹

Λşkın¹ User

TR1 serveri dolu diye biliyorum tr2 fena sayılmaz ama eskisine göre azdır TR 3 çok boş tr3 de savaş olmadığı için TR1 e gidiyorum ara sıra :)

7. tt1 serveri boşmu hangi haritalarda takiliyorsun sen? daha dun savas vardi sadece bizim alyansta 150 kisi vardi oda etkinlik olmadigi icin sayimiz azdi

8. Tragula

Tragula User

TR3 Şuan TR serverleri arasında en boş olanıdır.Her türlü iddasına da girerim :)

9. Aşkın Tr 3'te savaş 2 ay içerisinde olacak, merak etme :)

Λşkın¹ bunu beğendi.
  10. inşallah :)

11. Bence savaş için tr1 gelin savaş görün oyuncu kayniyor :))