TP VE EMEK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -24-[TR] tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -24-[TR]

-24-[TR] User

Selam birçoğumuzunda bildiği üzere saat 20.02 sularında tüm serverlarda güya HAKSIZ TP dediler ve herkesin tpsini kendi belirledikleri bir orana göre çektiler.Peki şimdi size sormak istiyorum hata sizde mi yoksa bizde mi?,etkinlik günlerce devam etti ve hiçbir şekilde tp ye müdahele edilmedi ve bize karşı bir açıklama bile yapılmadı şimdi sizde kalkmış diyorsunuz ki haksız tpler çekildi tamam haksız tp olsun şuan size gerçek bir örnek verebilirim tr3 serverında
    21_TıRşıkci_21
    gemisi etkinlik başlamadan önce ilk 100 de bile değildi etkınlıkle beraber 5. sıraya yukseldı tplerı çektınız şuan 10. sırada bunu nasıl acıklayacaksınız bunca insanın kastığı emek verdiği birşeyi 2 dakikada çöpe atmayın

A~Y_уσℓ∂αş_TC bunu beğendi.
  2. Kendi Belirledikleri bir orana göre çekmişler Ben şifa yapmamama rağmen 1 m 700 m cekmişler

3. katiliyorum ......efe.... ve ....mavisim... . gemileride ilk 100 de degildi.

4. benim gemim 24. sıradan , 69. sıraya düştü bu illegal kasılmış tp değildir oyun kuralına göre kasılmıs tp dir .

5. SArsılmaz

SArsılmaz User

bu tp leri çekmekde çok iyi yaptılar 5 milyar tp yi çekmelerine rağmen 12.sıradan 9.sıraya geçtim :D

6. ᗩƝŢᗩŁŶᗩŁĨ[155] benım bu tp ndn düştü illagel yol yok bişe yok açıklamanız ney .

7. madem cekiceksiniz esit olmali.

8. eğer bu tpler bu kadar cekildi ise o zmn harcadığımız incileri güllerleri geri gemilerimize yüklesinler demek haksız yere olan tpler cekildi o zmn inci ve güllerlerimizi o tplerin karşılıgında geri versinler adaletli davrandıklarını sanıyorlar ya adaletlerini tam görelim o zmn...

OSANMAZ bunu beğendi.
  9. OSANMAZ

OSANMAZ User

sayın adminler kımı gemının tp sıne bakıyorum 4 mılyar tp den 200 MILYON CEKILMIS KIMISININKINE BAKIYORUM 2,5 3 MILYAR CEKILMIS BUNDA COK BUYUK ADALETSIZLIK VAR ben den 2,500,000,000 mılyar tp cekılırken dıgerlerınden 200 mılyon hıcte adaletlı bır davranış degıl bu lütfen cekeceksenizde adaletli olsun boyle olmasın

10. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu bir deneme idi sabah resetinde düzelecektir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.