TP Sıralaması Rütbeleri Hk

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cяяuzz tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cяяuzz

cяяuzz User

Sayın Yöneticiler Bp sıralamasında yeni düzenlemeler yapıldı bp 1 si 2 si ve 3 cüsünün genel rütbe görünümleri farklı iken Tp de sadece 1 sıradaki oyuncuların gemisinde farklı bir rütbe var neden 2 ci 3 cü v.s ilk 10 a kadar gemilerin tp sıralamasında rütbeleri değişik tarz ve renkde olmuyor bu konuda bir çalışmanız var mı yoksa dikkate alınmasını istiyorum.

2. Casablanca

Casablanca User

Güzel düşünmüşsün oyuna renk katar.

3. katılıyorum tr 2 de tp de 14 milyarla 2 sırada olan bir gemiyim bp gibi bizde artık farklılık istiyoruz saygılar

4. bencede katılıyorum buna. mesela 1. 2. 3.nün rütbesi ayrı olabilir ondan sonraki sıralamalarda 4ile 10arası ayrı rütbe olabilir mesela bu kuru kafa altın gibi 3 4 çeşit rütbe ile sınırlı kalmasın bp puanının rütbesi gibi değişken olması oyuna yeni rekabetler katacaktır daha heycanlı hala getirecektir...

5. VvV

VvV User

bence de farklı rütbeler iyi olur

6. Kesinlikle katılıyorum.. :) örneğin birincinin altın kuru kafası varsa ikincinin gümüş kuru kafası üçüncünün de bronz kuru kafası olabilir yada kuru kafaların üzerinde minik yıldızlar olabilir birincide 3 tane 2. de 2 , 3. de ise 1 tane ondan sonra gelenlerdede altın gümüş bronz vs gibi :)

яoтαsız bunu beğendi.
  7. PA!N

PA!N User

değerlendirilmeli.. farklılık iyidir