TP Arttırıcı Öğelerin Satışı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve PRESTİJ tarafından 29 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PRESTİJ

PRESTİJ User

Merhaba,

zamanında top katlama ve fazla top koyma gibi oyun açıklarından faydalanıp TP kasan gemiler hala oyunda aktif olarak oynanmakta. Bu durumda oyunu bırakan oyuncularının gemisini satmasından kaynaklanıyor. sıralamada olan gemi oyun varlığını sürdürdükçe sıralamada kalacak gibi bir durum söz konusu bu yüzden. Benim ilk 100'e oynama gibi bir hedefim yok. Ancak 2 aydır oynamama rağmen, 1.5 milyar TP edinebildim. Görev teslim ederken veya sistem batırırken mum ve kardan adam gibi öğelerimin olmaması büyük bir eksiklik doğuruyor. x3 Saatlerinide takip ediyorum ama, hiç pazara bu öğelerin geldiğini görmedim. Sizden ricam, yeni oyuncuların TP konusunda destek alabilmesi için, geri bildirimlerinize bu öğelerin pazara daha sık gelmesini istediğimizi ekler misiniz? En azından haftada 1 gün sabit bir zamanı olsun ki ona göre hareket edebilelim.