tortuga ışığı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by yumi, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yumi

yumi User

tortuga ışığının etkisinin söz konusu gölgeye girildiğinde yitirilmesi kalıcı mı olacak? yani görünmezlik bozulacakmı? yoksa bölgeden çıkılınca devammı edecek?

2. Bozulacak bahsettğiniz bölge güvenli liman dimi .

3. duyuruyu okumadınız anlaşılan siz
    sanırım o an etkisiz olacak sadece yoksa tortuga ışığının fiyatı da 50 inciye falan düşürülmeli ben tortugayla tamir olurken biri yanımdan geçip tortugamı bozacaksa bi anlamı kalmaz oyunun. Kesin bi şey söylemeyelim yine ama benim fikrim geçici, sadece yakındaki kişinin görebileceği, bir etkisiz hale gelme olayı olacak gibi

4. aksi geçerli olacak diye düşünüyorum ben. her ada kulesinin ve her oyuncunun kendi daireleri olacak. Tortuga bastığımızda bize bu daireler görünecek ve dairelere girdiğimizde geçici bir bozulma olacak -yani sanırım-

Bu arada kusura bakmayın lütfen konunuzu kirletiyor gibi olduk ama konu aynı konu olduğu için sorun olmaz umarım sizin için @yumi :)

5. Evet yeni farkettim

Anladığım kadarıyla biz tortuga ışı bastıgımız anda sistemlerin ada kulelerin ve rakip oyuncuların etrafında bir dairesel alan oluşacak biz onların alannıa girdğimizde o alanda olan tortuga basmış tüm oyuncuları görme imkanına sahip olacak .

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kesin bir bilgi yok ilerleyen günlerde detaylı bilgi gelir. Forumu takip ediniz.

Thread Status:
Not open for further replies.