tortuga ışığı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ☾☆෴ΒąM♠ΒąM෴☾☆, Jun 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Görünmezken pırıltı alamamak saçma olmuş onceden toplanıyodu neden toplanmıyo şimdi yukardaki haritalarda adaların yanından gecmeden patlıyoz yada oyuncular sureklı patlatıyo bisuru pırıltı var etrafında :) açılması gibi bi ihtimal yokmu herkez alt haritalarda pırıltı yok

2. aynen cocukken oynuyodum taa 4 5 sene once :D

3. botcular iyi pırıltı toplardı o zaman görunmez toplansa idi. seafight bu oyuna ne kısıtlama getirdi ise hep botçular yüzünden bunu unutma buda onlardan biri.

4. ee gorunmez olmadan toplayamıyomu bu botcular gene topluyolar alt haritalarda bu bi onlem deyil bence

5. ben başka bı oyunda gördüm her yarım saatte bir bi soru cıkıyo ekrana atıyom 2+2 5 dk içinde cevap vermeyenler oyundan atıyodu otamatik oyun. bunun bı sınırı vardı onu geçen banlanıyodu burayada oyle bişey yapsalar bot atıp gıdemez kimse

ies.harpagon likes this.
  6. Yöntem gâyet iyi, bence yetkililer bunu iletmeli.

7. aynen yetkili arkadaşlar lütfen boyle bisey yapılır sa süper olur iletip sonuctan haberdar ediniz bekliyoruz :)

8. BüRKüT*

BüRKüT* User

adam her yarım saatte 1 girer soruyu cevaplar sonra yine devam eder.hadi diyelim dediğin tuttu botçular banlandı oyuncu sayısı dip yapar oyun batar.şuan oynayanların yüzde 70-75 inde bot var.buna bütün kesimler dahil.zayıfı gemi gelişsin diye bota bırakıyor güçlüsüde ben oyunda değilken gemi kutu falan toplasın,bonusları yapsın ben oyuna girdiğim zaman savaşıp çıkayım diye bot kullanıyor.seafight de oyuncuların zayıf kısmına etkinlik gülleleri pır katlayıcılar kristal ve toplar satarken güçlülere güverteleri vudu rahiplerini seviyelendirecek topları vb gibi şeyleri satıyor.sence seafight kendi ayağına sıkarmı?
    sen çeşit çeşit bilye satan bi esnafsın.çokcuklar gelip senden bilye alıyor sonra birbirlerini haklı haksız hileyle hurdayla ütüyor.sen hile yapan tüm çocuklara bundan sonra benim bilyelerimle oynayamazsınız elinizdeki bilyeleride verin size bundan sonra bilye satışı yokmu dersin yoksa sen işinemi bakarsın.biraz işi bu yönleriyle ele almak lazım.oyunun geldiği noktada hile olmasa bike yeni başlayan biri hesabını üst kesimle cenk edecek şekilde geliştirebilirmi?şuanki hile oynayan tüm oyuncuları banlasalar yerini dolduracak yeni oyuncu sirkülasyonunu elde edebilirmi?tabikide hayır.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez üstadım.adamlarda ellerindeki kazı tutup kesmezler;)

9. ozaman milleti hile hurda ile uraştırmasın kendışi otomatik modlar cıkarsın oyun bız kendımız elimizle pır toplayacagımıza otoya alalım toplasın ama dedıgım soru şeklide olsun herkez pc basında dursun her yarım saatte bir soru gelsin oyle bota atıp 2 gun bakmamazlık yapılmasın ben yenıden 0 dan başladım mesala herkezde bot var kasıyo ben nabıym bana haksızlık olmuyomu oyun kendı bot yapsın herkez kullansın ozaman haksızlık dıye bişi kalmasın

10. Captain.

Captain. User

Görünmezken aylarca pırıltı topluyorlardı o yüzden kaldırıldı. Hatta youtubeda bir video var türkiye 1 serveri ile sanırsam adamın 17 milyon darbesi vardı eski ama güzel izleyebilirsin :)