Destek Tortuga Işığı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 16 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AKHILON

AKHILON User

Tortuga ışığa gelen son güncelemeden sonra önemini kaybetmiş biz oyuncular için bir ızdırap haline dönüşmüştür, özellikle kendi kendine sürekli bozulması tahammül edilmez bir durumdur bu konu hakkında acilen bir düzenlemeye gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İyi çalışmalar.

2. DoT'lara dikkat edersen kendi kendine bozulmaz yalnız ;)

3. AKHILON

AKHILON User

Oyun hakkında yeterince bilgiye sahibim durduk yerde görünmezlik alıyorum bozuluyor bana kimse sıkmadığı halde :)

4. Bu konuda baya destek görmüş ama Yetersiz kalıyor heralde gene

5. atlas42

atlas42 User

Yapımcıların anketlere pek önem verdiği söylenmez herhalde.

6. Evet bende de oldu bi anda bozuldu acaba görünmez biri üstümden mi geçti diye düşünmüştüm öle bir şey olsa onunkide bozulurdu
    dotla motla bir alaksı yok durdugu yerde bozuluyor polimiğe girme bence bilgili old. sanan biriyle

Son düzenlenen: 18 Eylül 2017
  7. Ama sizin az önce sıktığınız DoT güllesi rakibe sıkmaya devam ettiğinden ötürü siz de sıkmış sayılıyorsunuz ve tortuga bozuluyor.

Yeterince bilgiye sahipmiymişsiniz?

ZülfikarReis bunu beğendi.