Destek Tortuga Işığı Güncellenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 8 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz oyuncuların bu konudaki görüşü nedir ?

1. Katılıyorum, kesinlikle değişmeli sistem.

oy sayısı 90
    95,7%
  2. Değişmemeli bu şekilde kalmalı.

oy sayısı 4
    4,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. katılıyorum eski haline dönmeli

2. Herhalde tüm alyansların tek ortak kararı bu görünmezlik olur. Eminim ki burada yetkililerde memnun değildir.

3. savaşda tortuga kullansanda bişey deişmiyor 200 geminin tekine illaki denk geliyon bozuluyor bencede deişmeli

4. haydı dostum bi el atın yeter artık

5. Mu®αт

Mu®αт User

kesinlikle doğru bir karar olur düzeltilmesi lazım.

6. EBTR

EBTR User

KATILIYORUM KENDİLİĞİNDEN BİLE BOZULUOO :(

7. atlas42

atlas42 User

Tortuga ışığı yapılan değişiklikle daha kullanışsız olmuştur.

8. aynen katılıyorum:)

9. Bosphorus

Bosphorus Guest

Merhaba @Serkan~Soare[*]

İmzanızda bulunan resim çok büyük olduğundan görüntü sorunları yaşanmaktadır. İmzanızı forum kurallarına uygun olarak düzenleyiniz lütfen.

İyi oyunlar, iyi forumlar.
    Saygılarımla

suskun.56 bunu beğendi.
  10. Bence de eski hali daha güzeldi . Kesinlikle değişmeli tortuga ışığı....

11. suskun.56 kim ya adam sadece admin ve diğer yetkili mesajlarını beğeniyor :) aynen duzeltilsin bence hemen

12. katılıyorum eski haline dönmeli lütfen dikkate alınsın

13. muba

muba User

katılıyorum degişmeli

14. Aynen tortuğa ışığının son güncellemesi çok saçma. bu oyundaki en saçma güncellemeydi. Tortuğa ışığının hiç bir haritada hiç bir şekilde bozulmaması lazım.

15. *Ziqo*

*Ziqo* User

bence değişmelik bir durum yok. savaşı yöneten kişi batarsa bir başkası devralır. senin dediğin biraz komutan öldü cepheden çekilin demeye benziyor. adamla savaşıyorum harita atlayıp tortuga basıp kaçıyor asıl saçma olan öteki haliydi. bence böyle gayet iyi

16. CÖM€RT

CÖM€RT User

eskiden görünmez işaretleme vardı şimdi o yok sanırım o yönden kötü oldu denebilir görünmez yakalama

17. AKHILON

AKHILON User

mevzu o değilki görünmezliğin bazen kendi kendine bozulması can sıkıcı senin dediklerinde doğru haklı olabilrisin faket güzel bi güncellemeyle orta yol bulunabilir :)

18. Sen savaşmayı bilirsen yani ne zaman hangi gülleyi atacağını bilirsen haritayı atladığında ne görünmezlik alabilir ne de asa basabilir.

harita atlayacağını sezdiğinde Buz Yanığı atacaksın. Buz güllen yoksa Fosfor güllesi atacaksın.

19. Tortuga Işığı hakkında kısa bilgi vermek istiyorum; Tortuga Işığı nesnesine güncelleme gelmesiyle özelliğini tamamen kaybetmiş durumdadır. Oyuncuların herhangi bir gemi üzerinden geçmesiyle bozuluyor. Bu özelliğin kaldırılması ve eskisi gibi kalmasını, konuyu açan kişi ve konuya katılan kişiler tarafından eski işlevliğini sürdürmesini istiyoruz. Burdaki amaçımız; Oyuncu sayınız yüksek olması(artması), oyunda bulunan kişilerin oyun zevkini tatması için sizlerden ricamız: Tortuga Işığı'nın bir an önce eski işlevliğine/güncellenmesini istiyoruz. Daha iyi bir oyun için bizleri görmezden kaçınmayın.
    Tortuga Işığı'nın güncellemesini dört gözle bekliyoruz.

Teşekkür Ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.