Toplarınızı kristallendirirken 2 defa düşünün

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 06_İCRA_06 tarafından 25 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Konu ile ilgili support 'a bilgi verdim fakat durum düzelene kadar bence sizde dikkatli olun cünkü hic topum kalmadı gemi darbe atamıyor resimlerdede gördüğünüz üzere toplarımın kristal ile seviyesini yükselttim fakat toplar sanki ele geçirme esnasında ölen korsanlar gibi oldu gemiden çektiğimde ise kayboldu fakat support tan yanıt alamadım durum ne zaman düzelir acaba ?

Saygılarımla.[​IMG][/url][/IMG]

[​IMG] [​IMG]

2. [​IMG] [​IMG]

Kusura bakmayın resim konusunda acemiyim mesajları da nasıl sileceğimi bulamadım :) Durum bu resimlerden ibaret.

3. beatdovne

beatdovne User

sorun yokki top geliştirirken vudu toplarında 3 top verilir 2 top seviye atlamış bir şekilde döner onlarda senden giden -1 topların toplamı

4. yani 59 vudu yükseltince 18 tanemi kalıyor :) ayrıca 18 balyoz yükseltincede 11 balyozmu kalıyor :D biraz saçma oldu gibi

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Alt seviyeden 3 top üst seviyeden 2 top demektir. Artik kac seviye yaptınız ona göre değişir.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.