Topları fulledim ne yapmalıyım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Huabtais tarafından 6 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Huabtais

Huabtais User

Eskiden 25lik toplar altınla satılmıyorken 178 elit topum vardı topları fulledim
    Oyukla 3600 vuruyorum
    Şimdi ne yapmalıyım sizce nasıl inci kazanabilirim nasıl gelişebilirim lütfen görenler yardımcı olabilir mi

2. Herkes farklı önerilerde bulunabilir ama bana kalırsa: Kaleler ve yetenekler çok önemli. Fakat yolun başındaki bir gemi için 90 günlük katlayıcı alıp başka hiçbir şeye bakmadan sadece pırıltı toplarsanız online sürenize göre 2 milyon inci ve en az 10 bin mojo elde edersiniz. mojoları attığınızda yeterince elit gülle, diğer itemler ve harita elde edersiniz. Ayrıca kestirme yoldan deniz haritasında gemi geliştirme bölümünde top yerleri ve genişletmeleri altınla, sonra inciyle arttırarak top sayınızı ve dp nizi yükseltmeniz mümkün... Bir de mutlaka bir filoya üye olun, bu oyunu oynayacaksanız ts kullanmalısınız. Benim gibi ts olmadan oynarsanız yedi sene bile oynasanız sıradan bir gemi olarak kalırsınız :)

Huabtais bunu beğendi.
  3. Biriktirdiğiniz incileri sakın gülleye yatırmayın. Sadece kale günlerini bekleyip kaleleri geliştirin. Sizi batırmalarına asla takılmayın. Batıramayacağınız gemilere elit gülle sıkmanın bir faydası yok. Hatta bir süre sizi batıranları görmezden gelin. Dönüp sıkmayın bile... Bunları katlayıcı almışsanız yapın diye öneriyorum. Çünkü katlayıcı alınca pır toplama dışındaki her eylem zarardır. Bazen güzel etkinlikler çıkabilir. Fakat küçük gemilerin etkinliklerde kasılabilmeleri pek mümkün olmuyor...

Huabtais bunu beğendi.
  4. Huabtais

Huabtais User

Teşekkür ederim yorumunuz için fakat pır çok az hem katlayıcı da alamam sanırım

Başka yolu yok mu pırıltı gibi iyi inci getiren

5. Şu an inci için admiraller en iyisi. Fakat hem az çıkıyor, hem de başına çok kişi toplanıyor. Özel haritalar da fena değil inci için. Fakat bir haritanın açılabilmesi için yüzlerce mojo atmak gerekiyor. O da pırıltıdan çıkıyor. Bazı npc ler de inci veriyor fakat 9. haritada çıkan flay'ın 400 k dp si var ve kestiğinde 250 inci alıyorsun. O sürede katlayıcın olmasa bile pırıltıdan yaparsın zaten. İlk mesajınızdan oyunun önceki şeklinden haberdar olduğunuzu anlıyorum. Oyun çok değişti arkadaşım. Hiç abartısız söylüyorum; yeni bir geminin ful olabilmesi için 50 m inci tam anlamıyla yetmez!

Huabtais bunu beğendi.
  6. ARAKDAŞ GÜZEL AÇIKLAMIŞ KATILIYORUM.AMA BENİM SANA ÖNERİM YA BU OYUNU OYNAAMA YADA SIFIRDAN BAŞLAMA :()))

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. Huabtais

Huabtais User

@VORSİ(§•ƒ) çok teşekkür ederim en iyi yol pırıltı kasmak geç vakitlerde sanırım

çünkü 300 binlik admiral çok fazla oyuk yiyor çok emek gerektiriyor pırıltı temiz iş

iyi oyunlar

8. Size de efem, iyi oyunlar...

Huabtais bunu beğendi.
  9. SOEC

SOEC User

Amiral topu elde edebilecekseniz satın alarak ya da başka yolla, o toplarla birlikte bir gelişim sağlayabilirsiniz. Hem oyuk gülleyle vuruşunuz artar hem de her vuruşta tp, ep kazanırsınız. Pırıltı en mantıklı olan fakat şu zamanlarda biraz zor gibi geliyor. Benim görüşüme göre, maddiyatı işin içine katmadan sıfırdan başlamak hem sizi sıkabilir hem de yıllarınızı alır. Sonuçta yeni bir oyun değil bu ve kısa sürede gelişmek için bir miktar para yatırmak şart artık.

10. Huabtais

Huabtais User

@SOEC peki para yatıracak olsam en karlı hangisi

11. SOEC

SOEC User

Geminizin şu hali ile yapacağınız şey bence pırıltı toplamak olmalıydı. Lakin sunucuların birleşmesi ve harita içeriklerinin tek bir sunucu bazlı kalması sizin işinizi zorlaştırır. Eğer bir şekilde kâr etmek istiyorsanız etkinlik günlerini beklemek durumundasınız. Etkinlik günlerine kadar ise ya bir filoya girip ışık tılsımında kendinize inci kasabilirsiniz ya da pırıltı toplayarak. Dediğim gibi harita içeriklerinin tek bir sunucu bazlı olmasından dolayı bu ihtimal biraz zor gibi geliyor. Benim tavsiyem Silah Pakedi olması gerekiyor, 19 lira gibi bir fiyata 50 adet Amiral Topu içeriği sağlıyor. Bu içeriklere sahip paketi satın alarak Amiral Toplarınızı tamamlamanızı öneririm.

Huabtais bunu beğendi.