Toplardan anlayan bakabilirmi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PacoRabanne~ tarafından 19 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhaba.Benim gemide 18 adet 1.seviye 27,5 kiloluk top, 61 adet 27,5kiloluk top olmasına rağmen hala istediğim düzeyde vurmuyor gemi.Oyuk ile en az 2500 en çok 2900 vuruyor ben oyuk ile 4000-5000 arası vurmasını istiyorum,birde gemi yavaş vuruyor 6sn.de bir topu ateşliyor bu süreyi 3.saniyeye nasıl düşürebilirim? Resim aşağıda

http://i.hizliresim.com/PPRJVv.png

2. Fearles[]

Fearles[] User

Hasarını top sayısını artırarak yetenek ve kale açarak artırabilirsin.Atış hızınıda gemine miço alarak %40 Gülle rampası kalesini tamamlayarakta 2.5 sn kısaltabilirsin.

3. Miçolar süreli ben kalıcı olarak nasıl yapıcam oyukla 4000 vursam kafi benim için kaçtane top almam lazım 3 yıldır girmiyordum oyuna rampa kale hiçbirşey bilmiyorum onlar hakkında

4. Arkadaş Öncelikle Toplardan Önce Güverteleri tamamlaman Lazım Bunlar MoJo Güvertesi Abanoz Güverte Ve Fildişi Güverte

5. Güverteler nedir ve nasıl tamamlayacağım

6. Arkadaşlar bilen biri düzgün ve ayrıntılı bir şekilde anlatırsa çok yardımcı olur oyunda tanıdık bir arkadaşın olmayınca tek başına öğrenmesi çok zor oluyor

7. Fearles[]

Fearles[] User

Kardeş Gülle rampası menüden kalelere gir burun kalesinde.Bu kaleyi 6/6 yaptığın taktirde 2.5 sn daha seri atış yaparsın.Daha yüksek vurmak içinde gemine altın ve inci karşılığnda yuva satın alıp top sayını artırabilirsin.Ayrıca hasar ve isabet mücevherlerini gemine takarakda vuruş gücünü artırabilirsin.

8. beatdovne

beatdovne User

gemine öncelikle top yuvası al top yuvasını 200 e kadar çıkar sen 200 yapana kadarda rakip paraları kasmış olursun 1-2 ay geçmiş olur o rakip paraları ilede 50 amiral al sana iş görür

9. rakip paraları ne oluyor yani 50 amiral nasıl alıcam

10. 2. seviye paket al içinden isabet tası çıkar isabet tası çıkarsa hasarın artar ve 19 tl ye 50 amiral 100kbuz var ondan al gene artar hasarın