TOPLAR !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve slatkomaco tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slatkomaco

slatkomaco User

merhaba .
    az once de actim konuyu ama admin bey ben anlamadan kapatti . suan 2 ligteyim ama hala 277 topum var neden extra 10 top koyamiyorum ?

2. Arkadşaım ekstra top koyman için önce kraliyet nimeti veya kristal nimetine sahip olman gerekiyor bunlardan hariç abanoz ve fildişi güverteyede ihtiyacın var eğer bunlara sahipsen bokor atarak ay sonu ödülü bokor nimeti yengeç haritasi ödülü ve sandıklardan çıkararktar kristal nimetine sahip olabilirsin her nimet 10 top yeri ve darbe puanı kazandırır lig buffları kazanman için aylık sıralamda genel sunucularada belli bir sıraya girmen gerekiyor güvenli limandaki elit puan npcsine tıklayıp hangi sıra hangi ödülü kazandığını ögrenebilirsin ödüller ay sonu verilmekte ve tüm sunucular sıralamasında belirtilen sıralama içnide bulunmalısın.

3. slatkomaco

slatkomaco User

hemserimm bende mresinliyim bu arada gece ay 5 inci bu ayda suan 2 ciyim ligde ama 10 top alamiyorum nasil alacam odulu

4. Kuantum

Kuantum Guest

Lig buffundan yararlanabilmek için genel sunucularda en az ilk 100 e girmeniz gerekmektedir.Daha detaylı bilgi için verdiğim linkteki konuyu inceleyebilirsiniz.
    https://board-tr.seafight.com/threads/seafight-lig-sistemi-s-s-s.60695/#post-391882

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.