TOPLAR

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by seyit_2744, Jul 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. seyit_2744

seyit_2744 User

Tüccar silahlara 27,5 kiloluk top gelmeli 300k - 200k altın olabilir. Böylelikle daha çok hasar vurarak dahada oyuna ilgimiz artar

2. yanlış anlama da biz insanlar gerçekten hiçbir şeyden tatmin olmuyoruz :)

adamlar 25lik topu ekleyeli ay olmadı daha Allah aşkına hemen daha iyisini istiyosunuz :)

3. seyit_2744

seyit_2744 User

4. 25lik topkari 27.5lige cevirebiliyorsun zaten altinla satilmasi çok saçma

5. hatta 27.5ligide 30luga çevirebilirsiniz birazcik oyunu arastirsaydiniz bunun gereksiz olduğunu anlardiniz

6. özkantr

özkantr User

bendee ısteren bro :d 30luğu vudu yapmak :d ne sacma olmus ya 100 mılıyon altına 250 30luk top yapılabılır :d resmen kandırıldık. bız istiyoruz vudu topunu:d sea'da mm mm mm vermıcem sırket batsın kı vermıcem dıyo :D bu da bızı uzuyo hahah

***_007JBond_*** likes this.
  7. 55likleri kristallemek gerekiyo ama öyle direk altınla değil :)

8. özkantr

özkantr User

zamanında yaptırmadın mı 27,5luk 5.sw. oyle hemen armut pıs agzıma dus olmaz ::D emek vermek gerek

9. hayır yapmamıştım tabiki hem o zaman 55leri kristallemeye kadar geçen şimdiye 30ları kristallemiştir ihtiyacı yoktur ki zaten :D

10. özkantr

özkantr User

yarın bırgun 5.sw 30lukla vudu topu yapma cıkar sonra dersın keske 30luk yapaydım dıye :d

11. özkantr

özkantr User

ne o forumun mu banlı :D yan hesapla yazıyorsun

12. evet birisiyle tartıştığımdan aldım cezayı yazabilmek için kardeşimin forum hesabına girmek zorunda kaldım :)

13. istersen vodooo topu wersinler..:) oyuna daha iyi adapte olursun .....:)

14. seyit_2744

seyit_2744 User

forumu dalga geçmek için mi kuruyorsun bu bnm fikrim

15. Gençler bence vudu topunu 500 bin altına versinler geçsinler :D :p yapmayın Allah aşkına adamlar 25liği zor 100 bin altına yaptılar :D

16. -onur824-

-onur824- User

27.5 kiloluk toplar bu oyunda altınla satılamaz.bunların değeri o kadar düşük değildir vede düşemez.biraz oyunu araştır , eskiden en gçlü top 27.5 kiloluk toptu. hala önemli bir toptur çünkü hem menzili uzundur hemde 30 kiloluk topa çevrilebilir.zaten 25 kiloluk toplar altınla satılmaya başlamış.

§VoDoo§Child§ likes this.
  17. katılıyorum kardeşim :)

-onur824- likes this.
  18. BEYSULTAN

BEYSULTAN User

25 likleri nerden 27.5 luk yapıyorsunuzda kaldırıldı galiba

19. o kaldırıldı kardeşim şimdi yerine 27.5luk 5.seviyeyi 30luk yapma geldi