toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OxyGeN tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OxyGeN

OxyGeN User

bu toplar(vudu,60 librelik, amiralv.s ) madem ki satışa sunuluyor. neden ayrı ayrı sunuyorsunuz ki.hiç biri bir etkinliğe özel felan değil kıyamet çekici yada alev topu gibi. hep birlikte sunun küçük oyuncularında kafası karışmasın . Sizde kötü olmayın , yeni oyuncularda neyin ne olduğunu öğrensin. teşekkürler

2. Aerials

Aerials User

Ben yeni oyuncuyum ve oyunda ne olduğunu anlamadım elit top kasana kadar canım çıktı o kastığım da 18 tane 12 si 27.5 1 amiral 2 30 kiloluk 3 tane de 25 lik .
    bunları kasana kadar canım çıktı. neden bu kadar zor ve neden çok nadiren pazar yerinde var ?

3. -.ARMADA.-

-.ARMADA.- User

Bigpoint sirketinin amaci sizlere eglence sunmak degil. Eglence adi altinda para sömürmek, para harcatmaya insanları sevk etmek. Bunun icinde yok vudu topu yok kiyamet cekici topu yok alev firtinasi yok bokor kupasi falan filan cikartiyor. Bunun sonu gelmez, para harcatmak icin mutlaka yeni bise cikartacak. Halbuki sistemini iyilestirse etkinliklerde onlarca sistem sorunu oluyor dogru duzgun etkinlik yapamiyorlar. Daha oyunun temelini saglam olusturmadan yenilik pesindeler. Kisacasi artik bigpoint firmasi paraya onem veriyor birtek oyunda oyuncularin tat almasi umurlarinda degil. Bakiniz oyunda hersey gercek para oldu. Ben biraktim gemiyi sattim darisi size insallah.

»K◦İ◦Ŋ◦G«1[*DH] bunu beğendi.
  4. OxyGeN

OxyGeN User

25 lik top oyunun en eski topu diğer toplar ise 2-3 sene önce eniyi toplardı bu yüzden nadir çıkıyorlar.lakin vudu, kıyamet çekici alev topu gibi özel toplar artık mevcut. bende bu yüzden diyorum eskiden favori olan toplar satışa sunulduğunda ayrı ayrı koyulmasın , zaten büyük oyuncular amiral 60 librelik top peşinde değil. en azından bu paketler sık çıksın. yada satışa sunulduğunda hepsi bir çıksın ki oyuncuda neyin iyi olduğunu , öğrensin . yani hala pazarda 25 kiloluk topun olması saçmalık artık . şirket nerden koparırsam kardır diyor. lakin bu iletilmeli , bu oyundan çok ticarete döndü hangi şirketin eski mallarını aynı değerde sattığını gördünüz ? yada sattığını gördünüzmü ? yetkililer bu konuları iletin lütfen.

5. Aerials

Aerials User

Haklısın.Ben OGame oynadım baya bir süre 3 yıl kadar hiç para çekmeden oyunda 27. dim.
    ama bu oyunda para çekmeden hiçbir şey yapılamıyor.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Fikir ve önerilerinizi forumda ilgili kısıma yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.