toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemimin az vurdugunu düsündüğüm için bi deneme yaptım tek bir top koydum oyuk gülel hasarı 20 dir amiral ile +2 puan 22 atmam lazım ama 19 20 atıyorum teek 1 top koydum gemiye 55 lik koyuyorum 17 18 19 20 diye degisiyor eski carımda hep 20 20 20 20 atıyordu amiralle 22 22 22 ben anlamıyorum %13 hasarlı tasarım var o 22 atıcagına amiralel 24 atması gerek hep 24 anlatabiliyomuyum neden böyle sistemmi degilşti hiç ıskaladıgını görmedim ayrıca lütfen bi diger arkadaslarında denemesini rica ediyorum sistem değştiyse bilgilenmek istiyorum cünkü 24 atıcagı yere 18 atması sacma oyuk gülleenin tanesinin hasarı 20 dir

181/41898784

2. isabet olasılığı dostum :) eksiden 0 yazardı sonra ıskalandıya döndü en son olarak tek top bile olsa isabet olasılığı kaçsa o kadar sıkıyor :)

3. yüzde 75 elit top
    yüzde 5 topçu
    yüzde 6 yetenek
    yüzde 6 sekstant
    yüzde 5 pet
    yüzde 10 cilalı tüfek

yüzde 100 ün üstüne çıktığında tüm atışların aynı oluyor

4. teşekkür ederim saygıdeger insanllardansınız :)

5. geçici olarak silah arkadaşlığı da yüzde 10 isabet :) teşekkürler siz de :)

6. Selam

_ђрφттεѓ_§к® cevap için teşekkürler, isterseniz supporta da yazabilirsiniz. iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.