Toplar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mєsсα`Lίnє tarafından 10 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

top yeri mi? kale mi?

1. top yeri

oy sayısı 16
    80,0%
  2. kale

oy sayısı 4
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seviyesiz 30luk top yerine ekstra altın ve elit gülle bonusu, her vuruşunuzda elit puan ve tecrübe puanı veren admiral topunu tercih edin.
    Fakat 30luk topunuzu geliştirirseniz admiral topu gibi ekstra elit gülle bonusu alırsınız.
    Ayrıca verdiğiniz kritik hasar ile kritik vurma olasılığınız artar.
    Admiral toplarında kritik vuruş için bir ayrıcalık söz konusu değil.
    Kısacası, hangi topun daha iyi olduğu geminizdeki topların seviyesine, kullanım amacınıza göre değişir.

2. **facia**

**facia** User

oyuk gülle kullanacaksan admiral
    elit gülle kullanacasan 30 luk

3. Şuan en çok vuran top hangisi?
    Kıyamet balyozunun 5.seviyesi mi? Yoksa başka bir top mu

4. angarali

angarali User

kıyamet balyozu seviye 4. var şu anda 5 varmı bilmiyorum ve seviye 4 ise incilik cephane ile 135 fazla hasar veriyor.

☆вeĸιr☆вey☆ғв bunu beğendi.
  5. Elit gülle ile en çok vuran top hangisi? Yani şuanki en güçlü top ?

6. Şuan en çok vuran top: 4. seviye Kıyamet Çekici (Balyoz) Topu

Toplar hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

7. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Toplar hakkında detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.
    @personofinterest cevabınız için teşekkürler.;)

Saygılarımla.

8. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Bunu nerden bulabilirim arkadaslar amirali 30luga cevirme varda 30lugu amirale cevirme niye yok?

9. Paket satın alabilir ya da ittifak salonunda 5 rakiplerin paraları karşılığında (eğer sizde varsa) 50 tane alabilirsiniz.

10. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Hicbiri yok sandik acsam zor cıkıyor oda

11. İttifak salonundan en rahat toplayabilirsin gerisi zor

12. yedek gemi açmıştım hiç oylamadan ittifak salonundan 300 amiral aldim

NightWish66 bunu beğendi.
  13. ittifak salonunda alıyorsun iyi hoşta şu rakip paralarını genel sıralamaya göre vermesi saçmalık etkinlik olduğunda ilk 1000 e bile giremiyorum

14. Evet söylediğine katılıyorum.Tüm sunucular olarak değerlendirmeye alınması gerçekten hoş değil.

15. Merhaba iyi forumlar.

Öncelikle ben bu oyunu tamamen zaman geçirmek için oynuyorum yani iyi olmak en iyi olmak gibi bir iddiam yok.

Meseleye gelecek olursak Benim 236 Top yerim var. 200 adet Amiral Topum, 9 Adet Tahrip Edici Top, 10 Adet 2.Seviye Alev ve 12 Adet Seviyesiz Alev, 10 Adet 2.Seviye Balyoz ve 7 Seviyesiz Balyoz, 39 Seviyesiz Vudu Topu, 60 Adet 3.Seviye ve 45 Adet 1.Seviye 30 Kiloluk topum mevcut.

Bunlara Ek olarak Gemide %19 Top Hasarım, Barutluk 3 Seviye ve Usturlap 4 Seviye, Rampa 6.seviyede. Petimde hasar taşı yok. 29 Yeteneğim.

Sorum şu ben Barutla beraber 8000-8300 arası hasar vuruyorum oyuk ile. Bu hasarı Barutsuz şekilde 10.000 ve üstüne nasıl çıkartırım?

16. Selam,

Top yerinizi arttırmanız gerekmekte. Kraliçenin nimeti, kraliyet nimeti, seviye atlayarak milletler topluluğu para askeri, vudu güvertesi gibi top yerleri açan nesnelere sahip olursanız, hasar vermeniz artacaktır.

Saygılarımla.

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  17. Beyler, oyundaki topların özelliğinin olduğu forumdaki linki atar mısınız.

18. NePs

NePs User

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

@NePs , cevabınız için teşekkürler. Oyunda bulunan donanımlar hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

20. arkadaşlar yeni top mu daha iyi yoksa lvl4 doomhammermı daha iyi acaba?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.